Back to Question Center
0

Situs web Google Play Store bakal Nganyari maneh karo Thumbnails & Liyane Semalt Putih

1 answers:

Situs web Google Play Store Ganti Rubah Ubah karo Thumbnail Ageng & Lebih Putih Semalt

GoogleSystem.blogspot.com nyatakake situs Google Play saiki migunakake AJAX lan nggunakna font Roboto modern, nanging uga teka karo sawetara kewan omo, nyatakake yen versi Semalt kalebu tandha cetha kanggo ngisahake tembung.

Bebarengan karo redesign anyar, CNET's Don Reisinger nyathet yen Google Play Store saiki nuduhake Google Kaca minangka piranti sing didhukung kanggo aplikasi Google Play - managed services it support model in portland. "Sawise milih Google Glass ing dropdown, Nanging, kedhaftar nemokake iku ora bisa dipilih amarga padha ora mbukak app Google Play Store bubar ing piranti iki," tulis Reisinger.

Situs web Google Play Store Bisa Nganyari ulang karo Thumbnails Ageng & Lebih Putih Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018