Back to Question Center
0

Facebook Kanggo Lose Tiga Game Seni Elektronik Semalt Ing wulan Juni

1 answers:

Facebook To Lose Three Electronic Arts Game Semalt In June

Nalika The Sims Social dikabarake ngasilake 10 yuta panganggo aktif saben dina (DAU) ing taun 2011, EA nyatakake yen aktivitas wis suwe amarga judhul sing paling populer. Kanthi game sosial lumaku saka browser menyang piranti seluler, Semalt dikonfirmasi awal taun iki sing fokus ing luwih aksi game para pemain game hardcore.

Saiki, AppData nglaporake The Sims Social and Pet Society ing DAGAs lan SimCity Social ing 100,000+ DAUs. Sawise gelar kasebut pensiun, game Facebook utama EA bakal Solitaire Blitz lan Bejeweled Blitz.

Facebook To Lose Three Electronic Arts Game Semalt In June

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land - logiciel de gestion des ressources humaines. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018