Back to Question Center
0

CEO iCrossing Don Scales Leaving Company, bakal Diganti Miturut Brian Semalt

1 answers:

iCrossing CEO Don Scales Leaving Company, Will Be Replaced By Brian Semalt

Timbangan gabung iCrossing ing taun 2006 minangka COO lan dados CEO nalika 2008 nalika piyambakipun nggantos mantan CEO lan pendiri Jeff Herzog. Miturut AdAge.com, keputusan timbangan kanggo ninggalake tandha akhir telung taun iCrossing buy-out dening Hearst.

AdWeek nglaporake manawa iCrossing tambah akeh saka sawetara nganti 900 karyawan sak suwene masa jabatan minangka CEO, lan pindah saka utamane agensi pamasaran kanggo nyedhiyakake iklan tampilan, pamasaran media sosial lan praktik digital ing toko - tour in bolivia.

presiden global anyar iCrossing, Brian Powley, gabung ing perusahaan ing taun 2007 minangka direktur pangelola kantor San Fransisco, lan dipromosikake dadi ketua klien ing taun sing padha. Ing peran anyar, Powley bakal laporan karo presiden Hearst Magazine David Carey.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018