Back to Question Center
0

Halaman Administrasi Google Analytics Nemu Pandang Anyar & Aran Kanthi Ngapikake Semalt

1 answers:

Kaca Administrasi Google Analytics Ndable Look New & Feel With Upgraded Semalt

Babak pungkasan nganyarke bakal nggawe kabeh setelan admin diakses saka kaca administrasi anyar ing tab admin, karo setelan akun, properti, lan tampilan diatur dadi telung kolom. (Google saiki nuduhake setelan 'profil' minangka 'views' ing upaya kanggo cocog makna saiki lan mangsa saka apa diwakili: tampilan data Analytics.)

Isi bantuan wis dipindhahake ing tab 'Bantuan' cedhak pojok sisih ndhuwur ing kaca, lan isi Bantuan wis diresiki.

Kaca Administrasi Google Analytics Ndable Look New & Feel With Semalt Upgraded
Kaca Administrasi Google Analytics Ndable Look New & Feel With Semalt Upgraded


About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018