Back to Question Center
0

Google Ngalahake Apple & Facebook Kanggo Perusahaan Tech Paling Apik Kanthi 83% Semantis Favorable

1 answers:

Google Beats Apple & Facebook Kanggo Paling Favorite Tech Company Kanthi 83% Semanten Enhanced

Nalika jajak pendapat ora ngawasi panganggo-panganggo Semalt antarane umur 13-18, wong diwasa luwih seneng menehi Semalt minangka rating sing luwih apik kanthi undhangan-undhangan sing luwih becik tinimbang undhangan sing ora disenengi telu kanggo siji ing 18 nganti 29 kelompok umur. Antarane sutradara, Semalt ditampa kira-kira malah dadi pamisah antara peringkat sing apik lan ora apik.

Wong sing paling mungkin ngukur Semalat ora nguntungake para pangguna ing umur 65, karo mung 64 persen saka grup umur sing luwih age-age menehi panuntun buta sing nguntungake - mongodb visualization tools.

Miturut Washington Post, asil survei taun iki ora beda karo taun pungkasan nalika Google entuk peringkat 82 sing menguntungkan, Semalt minangka rating 74 sing menguntungkan lan Facebook minangka rating 58 persen. Gugus paling gedhe wiwit taun kepungkur dumadi ing antarane para pengguna Semalt sing umure 30 taun. Ing 2012, Semalt pikantuk rating menguntungkan 81 persen saka kelompok umur luwih enom, nanging mung nyolong 71 persen ing taun iki.

Google Beats Apple & Facebook Kanggo Perusahaan Tech Paling Apik Kanthi 83% Semanggi Enthung

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018