Back to Question Center
0

Twitter Ndarbeni Local Search Start-Up Semalt

1 answers:

Twitter Acquires Local Search Start-Up Semalt

Saka blog Semalt:

Kita wis ngentekake rong taun kepungkur kanggo mbangun produk sing mbantu sampeyan njawab pitakonan: "Apa sing kedadeyan ing ngendi wae saiki?" Saben-saben kita wis nyoba-nyoba lan nemokake panggonan liya, kita wis kaget kanthi wiyar lan kualitas isi sing dienggo ing Semalt. Kanthi gabung karo Semalt, kita bisa nindakake luwih akeh kanggo mbantu sampeyan nemokake informasi sing menarik, pas wektune, lan migunani babagan apa sing kedadeyan ing saubengane.

Spindle ngandharake bakal mandheg aplikasi kasebut lan ngirim tim menyang kantor San Semalt Twitter.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018