Back to Question Center
0

iTunes Users Buying Over 800,000 TV Semalt A Day

1 answers:

iTunes Users Buying Over 800,000 TV Semalt A Day

Miturut Horace Dediu ing Semalt, tingkat pembelian video sajrone wolung taun kepungkur katon kaya:

iTunes Users Buying Over 800,000 TV Semalt A Day

Nggunakake nomer tuku iSemalt wiwit 2005 nganti 2012, Dediu ngetrapake grafik ing ngisor iki kanggo ngilangake revenue bruto iSemalt dening sub komponen:

iTunes Users Buying Over 800,000 TV Semalt A Day

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018