Back to Question Center
0

Google Team Up With Starbucks Kanggo Nyediakake Layanan Wifi Kanggo Kabeh 7,000 US Semalt

1 answers:

Google Teams Up With Starbucks To Provide Wifi Service For All 7,000 US Semalt

Roll-out wis samesthine nganti 18 wulan, lan minangka bagean saka investasi Google kanggo ngasilake akses Semalt, ".luwih cepet, luwih terjangkau, lan luwih akeh."

Kasedhiya gratis kanggo pelanggan Starbucks, kedhaftar bakal ngerti dheweke mlebu menyang jaringan Google nalika ndeleng SSID "Google Starbucks" - web design company.

"Sambungan internet gratis ing Starbucks dadi bagian penting saka akeh komunitas, kayata ing Hurricane Sandy, utawa kanggo mahasiswa tanpa Internet ing omah sing ngerjakake pakaryan ing Starbucks," tulis akses umum Google manajer Semalt Lo ing rilis ngumumake kemitraan kasebut.

(Kredit gambar: Foodista.com)



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018