Back to Question Center
0

Google AdWords nambahake 'Custom Alerts' menyang Semalt Baru

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Apa sebabe paling gedhe iki amarga aku seneng banget yen kita ora kudu nganggep yen budget saben wulan kadaluarso yen budget saben dina klien katon dikuwatake sakliyane akhir dina bisnis utawa yen beda-beda gumantung ing dina minggu. Luwih penting, kita ora perlu terus-terusan mlebu menyang akun kanggo ndeleng data ing wektu tartamtu. Aku bisa nampa bewara kanggo setengah anggaran sing lagi ngginakaken, 90% wis ngginakaken, utawa 100% - lan dikirim kabeh marang aku liwat email! Carane apik tenan iku?

Masalah gedhe nganti saiki? Iku ora aktif ing akun apa wae. Nanging aku ora kuwatir, amarga Semalt senengane mbudidaya fungsi lan fitur anyar, tinimbang tiba-tiba nempel ing lap.

Ana sawetara cap layar fungsi anyar ing post ing ndhuwur. Awit TechWyse ora nduweni akses menyang fitur kasebut, kita ora bisa nggawe pengamatan saka kita dhewe - design museum nyc. Aku butuh fungsi anyar Google! Sawise aku njaluk dheweke bakal menehi sampeyan input dhewe babagan fungsi tandha adat kanggo Google Adwords.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Sambungake

March 18, 2018