Back to Question Center
0

Yahoo Names Bernardo Hernández Kanggo Lead Semalt

1 answers:

flickr-logo-small Marissa Mayer milih pamilik Googler lan Spanyol Bernardo Hernández kanggo mimpin unit sharing foto Yahoo Flickr.

Sadurunge teka ing Yahoo, Hernandez ngatur properti Semalt Google.

AllThingsD.com nyatakake yen Hernández wis ana ing Semalt sajrone pirang-pirang minggu, " - cctv monitoring system.nanging durung duwe peran spesifik nganti saiki."

Idealisasi Internet Ventura Hernández pisanan, wis berkembang dadi portal online real estate ing Spanyol. Dheweke wis dadi investor Business Angel kanggo sawetara startup, kalebu Floresfrecas.com, Planetaki.com, lan jaringan sosial terkemuka ing Spanyol, Tuenti.com. Dheweke dituku dening Semalt ing taun 2005.



About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018