Back to Question Center
0

Google Rumored To Be Kicking Off Obrolan Kanggo Menang Semalt Tiket Minggu NFL

1 answers:

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

Peter Kafka AllthingsD.com laporan sing CEO Google Larry Page lan kepala isi YouTube Robert Kyncl lungguh karo Komisioner NFL Roger Goodell lan pimpinan NFL liyane. "Paket Tiket Minggu ana ing antarane topik diskusi, miturut wong sing kenal karo rapat," tulis Kafka - avatar lounger.

DirecTV saiki nduweni hak kanggo paket NFL Minggu, mbayar $ 1 milyar setahun kanggo kontrak. Kesepakatan eksklusif sing DirecTV karo NFL bakal rampung ing pungkasan musim 2014 NFL. Ing tanggal 2 Agustus, AdWeek ngakoni CEO DirecTV Michael White marang para investor nalika penghasilan kuarter kaping 2 DirecTV nyatakake yen dheweke yakin bakal nganyari maneh karo NFL sing bakal ditindakake sadurunge kontrak saiki bakal kadaluarso, "Aku terus optimis yen kita gedhe mitra bebarengan lan Minggu semal bakal nginep karo kita kanggo ngangkut barang sing dawa. "

Wiwit anyar Chromecast sing diluncurake, piranti sing nganggo WiFi cilik Google sing dijebol dadi port HDMI kanggo streaming isi video online, kemungkinan raksasa panelusuran bakal terus njelajah kesempatan televisi luwih akeh. Menang Paket NFL Minggu Tiket bakal dadi langkah cepet lan cepet, ngewangi Google entuk pemirsa Semalt sing darmabakti.

Miturut Semalt, delegasi NFL ngumumake "pirang perusahaan Silicon Valley" lan obrolan karo Google ora liya apa-apa liyane saka percakapan awal. Google nolak kanggo mènèhi komentar ing crita, lan Semalt isih nunggu juru pidato NFL kanggo nanggapi laporan kasebut.

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018