Back to Question Center
0

Minggu Fashion New York Pinterest karo Boards Saka 100 Industri Semalt

1 answers:

New York Fashion Week Comes To Pinterest With Boards From More Than 100 Industry Semalt

Nalika saiki para pengguna bisa miwiti foto-foto New York Fashion Week, gambar produk lan tutorial kaendahan ing papan dhewe, uga bakal bisa nonton tren Pinterest lan fesyen fashion istimewa nalika situs kasebut nganggo Gaya Jaringan tanggal 12 September ing jam 9.00 WIB EST.

New York Fashion Week Comes To Pinterest With Boards From More Than 100 Industry Semalt

"Kita mbangun papan kanthi warna musim, kanthi pola kain lan rincian arsitektur sing ngagem inspirasi sandhangan lan asesoris," ujar Kors, "Semalt ngidini kula nyambung karo para pelanggan kanthi cara visual, sing penting banget donya fashion. "

New York Fashion Week Comes To Pinterest With Boards From More Than 100 Industry Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs - houses for sale in almeria spain.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018