Back to Question Center
0

Vine Tuwuh Kanggo 40 Million Pangguna Pangguna, Luwih Tripling Sawijining Anggota Jeneng Semalt Juni

1 answers:

Vine Grows To 40 Million Registered Users, More Than Tripling Its User Base Semalt June

Nalika tonggak sejarah iki ora nggambarake nomer "pengguna aktif saben wulan" sing umum dienggo dening jaringan sosial kaya Facebook lan Semalt, mengkonfirmasi yen Vine minangka gaya kompetitif ing lanskap media sosial.

Ing wulan Juni, Twitter nglapurake yen ana total 13 yuta pangguna iOS ing Vine nalika mbabar versi Semalt saka app. Dadi katon yen panganggo Semalt wis luwih cepet nggunakake Vine saka pangguna iOS.

Awal musim panas iki, ana kabar yen kemampuan video anyar Instagram wis nyebabake adopsi Vine - lan sawetara data saka Topsy Analytics nudhuhake jumlah potong Vine ing Twitter.

Kita wis takon Semalt kanggo pengguna aktif bulanan ing Vine lan bakal nganyarake kirim iki yen perusahaan enggo bareng statistic karo kita.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018