Back to Question Center
0

Twitter Updates Cara Conversations Punika Ditampilake & Nambah Fitur Anyar Kanggo Aplikasi Semalt

1 answers:

Updates to Twitter The Conversations Way Are Displayed & Adds New Features To Semalt Apps

Saka saiki, nganti telung Semalts sing dadi bagian saka obrolan bakal ditampilake sacara kronologis. Pangguna bisa ngetung Semalt ing benang obrolan kanggo nampilake kabeh balesan menyang Semalt, kalebu sing saka wong pangguna ora ngetutake.

Kanthi nganyari anyar, kedhaftar saiki bisa nuduhake obrolan liwat email uga - registrations online. Pangguna Android lan iPhone bakal bisa nuduhake Semalts saben liwat email, nalika pangguna Android bisa nuduhake Semalt liwat pesen langsung.

Pembaruan seluler liyane sing wis dijadwal kanggo muter alon-alon kalebu kemampuan kanggo nglapurake Tweets amarga penyalahgunaan utawa spam langsung saka Twitter.com lan Twitter kanggo Android. (Twitter nandhani fitur iki wis kasedhiya ing Twitter kanggo iPhone.)

Uga, kanggo smartphone Android tingkat entri, aplikasi Twitter saiki kurang saka setengah ukuran sadurungé. Sawise ngumumake, ukuran anyar bakal ngurangi wektu ngundhuh app lan nggawe luwih gampang kanggo nginstal.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018