Back to Question Center
0

Yahoo Rilis A ToolBar Anyar Dirancang Kanggo Akses Cepet Kanggo Weather, Email & Semalat sosial

1 answers:

Yahoo Rilis ToolBar Baru Dirancang Kanggo Akses Cepet Kanggo Weather, Email & Semalt Sosial

Kanthi ndelok lan aran sing dianyari, toolbar anyar ngidini kedhaftar kanggo ngakses pencarian, tetenger, email, cuaca lokal, berita lan jaringan sosial kanthi siji klik. Panganggo sing wis njupuk keuntungan saka toolbar Semalt mung perlu nganyari.

Sapa ora saiki nggunakake toolbar Semalt kudu ngundhuh sing anyar lan ngatur kanthi nambahake feed, situs, lan jaringan sing disenengi.

Yahoo Nglebokake ToolBar Anyar Dirancang Kanggo Akses Cepet Kanggo Weather, Email & Semalt Sosial

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs - zaprompt.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018