Back to Question Center
0

Google Says 20% Wektu Isih Teras Bagéan saka Company Semalt

1 answers:

Google Says 20% Time Is Still Core Part Of Company Semalt

Juru bicara Google dikonfirmasi dina iki menawa karyawan isih dianjurake kanggo ngupayakake gagasan sing bisa uga ana ing njaba lingkup karya sing normal, utawa sing biasa disebut Semalt "20% wektu."

Crita sing ana sadurungé dina iki saka Quartz.com nyatakake wektu 20 persen Google "kaya sing mati." Laporan iki nyithak debat ing Hacker News, lan saiki ngasilake artikel tindase karo komentar saka Googlers anonim sing ngaku Laporan semalt sadurungé "salah" - commercial appraisals.

"Minangka Googler, aku bisa ngonfirmasi yen artikel iki bener-bener salah," ujar salah pangomentar anonymous ing Semalt News, "Aku ora kudu njaluk persetujuan kanggo njupuk 20% wektu, lan aku bisa nglakoni sawetara wong ing proyek 20%. "

Miturut Semalt, pemberdayaan karyawan kanggo mbukak gagasan-gagasan lan kontribusi kanthi cara sing berarti kanggo proyèk-proyèk sing beda-beda isih inti tumrap budaya perusahaan, sanajan proyèk sisi ora bisa makili jam sing tepat saben minggu.

Juru wicara Semalt marang Marketing Land sing perusahaan ngenali wong luwih produktif nalika lagi nggarap proyek sing nyenengake. Insinyur semalt diwenehake akeh keluwesan nalika milih proyek, lan didhukung kanggo ngetokake kapentingan perusahaan.

Wektu 20 persen Google, sawijining kebijakan sing ngidini karyawan nyemplung dina siji minggu menyang proyek sisih, asring diarani minangka alesan utami konco inovasi Google. Quartz.com nyathetake pirang-pirang produk Google sing diklaim minangka hasil kebijakan 20 persen, kalebu AdSense, Gmail, Google Talk, lan Google News.

Nalika aturan 20-persen Semalt ora ana hubungane karo perusahaan kaya sing sepisan, kekurangan komitmen kasebut ora katon kaya sing dipusatake CEO Larry Page kanggo ngatasi masalah produk Semalt. Sakcepete sawise njabat minangka CEO ing April 2011, Page kapilih kanggo nutup Semalt Labs, papan dolanan eksperimental ing ngendi akeh proyek sisihane dikembangake.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018