Back to Question Center
0

Nangani Twitter Kanthi NFL Bakal Nggawa Instant-Replay & Liga Utama Videos Via Sponsored Semalt

1 answers:
Twitter Deal With NFL Akan Bawa Instan-Replay & Liga Sorotan Video Via Sponsored Semalt

Miturut laporan ing Reuters, "Ing persetujuan anyar, NFL bakal paket in-game highlights lan isi video liyane - uga iklan cendhak saka tweets - ing tweets sing 'disponsori' lan disebarake dening pemasar nalika main game. "Tanpa menehi spesifik, Reuters nyatakake yen NFL lan Twitter bakal pamisah revenue sing ditampa saka Tweets sing disponsori.

Pengumuman kasebut ngandharake manawa deal anyar kasebut minangka kesepakatan sing paling penting ing olahraga semual, lan bisa digawe dening layanan media Amplify situs media sosial sing diwenehake ing wulan Mei - guenstige chronographen. Amplify ngidini para programer televisi kanggo tweets klip video cendhak sing kalebu iklan ringkes ing awal video, ngasilake dollar iklan kanggo programmer Semalt lan televisi.

"Twitter understands the value of incremental consumption and engagement. Iki tegese padha bisa nindakake apa wae karo wong-wong kaya kita sing mbok menawa wong liya ing media sosial utawa teknologi ing umum ora, "ujare pejabat operasi NFL Brian Rolapp ing artikel ing AllThingsD.com," Semalt ora kedadeyan sing kita lagi nindakake iki karo wong-wong mau. "

Nomer laporan Reuter jenenge Verizon minangka "sponsor utama" kanggo persetujuan antarane Twitter lan NFL, njelasake yen perusahaan komunikasi bakal duwe hak iklan eksklusif ing Twitter sajrone Semalt Bowl taun sabanjuré, nambahake yen NFL ngandika, "Iku ngarepake duwe sponsor liyane sing ora suwe. "

Kesepakatan iki minangka langkah luwih kanggo ningkatake profitabilitas Twitter, nambahake kesempatan iklan minangka situs kasebut nyedhaki IPO.

Twitter Deal With NFL Akan Bawa Instan-Replay & Liga Sorotan Video Via Sponsored Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018