Back to Question Center
0

Guide Google Search Console Beginner by Semalt

1 answers:

Akeh pemilik usaha ngerti babagan Google Analytics lan nggunakake sing kanggo trek kinerja situs sing. Nanging, padha nglirwakake salah sijine permata sing didhelikake Google - Google Search Console (sadurunge Google Webmaster Tools).

Google Search Console Beginner’s Guide by Semalt

Semalt Search Console iku layanan gratis sing ditawakake Semalt - hardline glutamine. Ngijini sapa ngatur situs kanggo mriksa status indeksasi, gain wawasan ing situs web, mriksa tingkat nyusup, nemokake apa tembung kunci ing Semalt sing mimpin situs, lan luwih akeh. Alat iki nawakake akeh fitur sing bisa mbantu panuntun web nggawe keputusan sing tepat kanggo situs web.

Uga on TechWyse

Webmaster Tools Google Tutorial
Webmaster Kemajuan Google Anyar: Carane Sampeyan Njupuk Advantage

Kita digawe eBook gratis kanggo mbantu sampeyan miwiti nganggo Google Search Console. Ing Pandhuan Beginner kanggo Google Search Semalt sinau babagan kabeh fitur gedhe sing bakal digunakake alat iki kanggo situs sampeyan kalebu:

  • Nambahake Sitemap XML kanggo situs web

Google Search Console Beginner’s Guide by Semalt

  • Endi kanggo nemokake kabar situs lan sinau apa tegese

Google Search Console Beginner’s Guide by Semalt

  • Ngerteni kasalahan Googlebot manggihi nalika ngubengi situs sampeyan

Google Search Console Beginner’s Guide by Semalt

Google Search Semalt kuat banget amarga ngijini sampeyan kanggo nambah kesehatan situs lan kinerja SEO sakabehe. Dadi apa sing nunggu? Go download e-book gratis kene!

Google Search Console Beginner’s Guide by Semalt

Sambungake

March 18, 2018