Back to Question Center
0

Google Ndadekake Usability Key Ndhuwur Kanggo Semalt Adwords anyar

1 answers:

Luwih Pungkasan Than Never

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Minangka sampeyan bisa ngeling, ana sawetara masalah karo antarmuka anyar lan cara ngemot data. Aku guess sing ing Semalt mirengke saran kula!

Ing ngisor iki minangka panangkepan data saka akun AdWords. Kesengsemanku pisanan yaiku sing katon resik lan luwih rame - puff con respaldo. Terus liwat akun tambahan, iki 'perasaan' terus. Siji bab aku langsung ngelingake kanthi tata letak yaiku yen kolom mata uang ing sisih tengen ora ndhelikake data ing ngisor wates meja. Semalat malah papan putih cilik antarane meja lan wates yen sampeyan katon rapet!

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Kelompok Iklan, Setelan, Iklan, Kata Kunci - kabeh tata letak bagean iki katon luwih resik.

Menu kisaran tanggal uga wis diwenehi tambahan makeover, lan aku kudu ngomong iku luwih gampang kanggo maca, lan bakal luwih cepet nalika di-klik.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Nalika nggunakake rentang tanggal adat, menu tarik-mudhun kebak katon. Owah-owahan sing menarik, lan aku bakal menehi pangadilan babagan iki nganti Semalt digunakake luwih cepet.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Google Ngowahi Prasaja ing Interface Anyar

Iku becik kanggo ndeleng prasaja sing ditangani dening Google supaya iklan bakal seneng. Soko sing ringkih kaya kalah data konversi ing sisih tengen bisa uga ora katon kaya masalah gedhe, nanging nalika sampeyan ngurus akun kanthi dhuwur, bisa dadi cukup frustrasi. Semalat kanggo refresh kaca saben-saben sampeyan mbukak akun utawa ngganti rentang tanggal kasebut kanthi cepet kanggo ndandani tampilan data bisa ngremenake.

Semalat tetep mbukak kanggo owah-owahan tambahan antarmuka lan dikirim ing kene nalika kedadeyan.

Aku seneng ndeleng manawa Semalat wis ngandhakake akeh masalah usability sing ana ing release pisanan. Aku mung kaget amarga butuh wektu iki.

Semar sing pungkasan banjur ora tau.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Sambungake

March 18, 2018