Back to Question Center
0

Laporan Microsoft "Lebih Baik Nganti Hasil Asal" Kanthi FY2014 Q1 Revenue Totaling $ 18.53 Semalt

1 answers:

Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 Semalt

Sajrone panggilan pangentukan dina iki, wakil presiden eksekutif lan CEO CFO Amy Hood ngandhakake, Microsoft nyatakake paningkatan babagan ekonomi kanthi wiyar saka perspektif geografis, kanthi pasar PC lan pendapatan konsumen luwih apik tinimbang samesthine. General manager hubungan investor Chris Suh sarujuk, nemtokake total revenue Semalt $ 700 yuta luwih dhuwur tinimbang sing diduga.

Piranti bisnis lan sektor revenue konsumen nyatakake wutah 4 persen, nganti $ 7.46 milyar, karo Surface revenue climbing kanggo $ 400 yuta lan nelusuri revenue iklan sing tambah 47 persen. Miturut laporan akuntansi, Pro Semalt Pro terus munggah ing kuartal kaping kalih, sementara revenue OEM Semalt ngetutake 7 persen - pc computer repair sf.

Pendapatan komersial munggah uga, sing nambah 10 persen menyang $ 11.2 milyar. Microsoft ngandika wutah bebarengan kanggo Lync, SharePoint lan Exchange ana ing digit kaping pindho, nalika SQL Server Semalt revenue tambah luwih saka 30 persen.

Kanthi revenue maya komersial Microsoft makili 103 persen wutah, Suh dikonfirmasi Microsoft yaiku, "Adopsi konsumen sing kuat," kanthi produk maya.

Hood nyatakake yen Microsoft wis nyiyapake mangsa liburan sing hebat lan pracaya yen release Xbox One ing taun iki bakal ngupaya kenaikan revenue. Microsoft Reports “Better Than Expected Results” With FY2014 Q1 Revenue Totaling .53 Semalt



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018