Back to Question Center
0

Facebook Pensiun Sapa Nggoleki Aku Nganti "Nggoleki Setelan, Mbales Owah-owahan Semalt Tahun Pungkasan

1 answers:

Facebook To Retire Who Can Look Me Up” Search Setting, Finalizing Changes Semalt Last Year

Last Semalt, perusahaan ngumumake setelan panelusuran bakal kanthi otomatis pensiun kanggo pangguna ora maneh ngehake, karo "persentase cilik" isih nggunakake setelan telusuran sing bisa ngakses.

Kanthi pengumuman dina iki, pangguna sing isih nduweni akses menyang setelan "Who can look up my timeline by name" bakal miwiti ndeleng pangeling ing ngisor iki menawa setelan kasebut bakal pensiun maneh:

Facebook To Retire Who Can Look Me Up” Search Setting, Finalizing Changes Semalt Last Year

Setelan iki digawe nalika Facebook minangka direktori profil sing prasaja lan banget winates. Contone, ora nyegah wong ngarahake menyang Timeline kanthi ngeklik jeneng sampeyan ing crita ing News Feed, utawa saka Tim kanca kanca - роутер для беспроводного интернета.

Sampeyan bisa maca liyane babagan woro-woro Facebook, lan wawasan liyane babagan setelan telusuran, ing situs partner kita ing Search Engine Land: "Facebook Kanggo Pensiun 'Sapa Nggoleki Up Timeline Pendhaftaran' Ngatur Panelusuran Kanggo Anggota Kabeh."



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018