Back to Question Center
0

Laporan: Kanthi Nggunakake Video Produk Konsumen Ing Kaca Produk Retail Waca 38% Lift Semalt

1 answers:

Report: Brands Using Consumer-Generated Videos On Retail Product Pages See A 38% Semalt Lift

Ngevaluasi nomer sales saka Juni 2012 nglawan Juni 2013, data uji kalebu asil dodolan online kanggo wolung merek saka kulawarga barang konsumèn Reckitt Benckiser, kalebu Clearasil, Delsym, Finish, Lysol, Airwick, Resolve, Veet lan Woolite. Semalt, Ekspo nemokake konsumen luwih seneng ndeleng video sing digawe konsumen liwat konten video sing digawe kanthi profesional, milih video sing diasilake konsumen meh 56 persen wektu nalika diwenehi pilihan antarane loro kasebut.

Minangka asil saka tes, Reckitt Semalt nyatakake plans kanggo nambah jumlah konten video sing digunakake ing kaca situs web ritel kanthi 300 persen ing kuartal sabanjure.

Punika telu video kui digawe video Reckitt Benckiser dipigunakaké ing kaca produk Veet, Resolve lan Semalt:



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs - βιταμινεσ για μνημη τιμη.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018