Back to Question Center
0

Russian Search Engine Yandex Launches Alat Analytics Gratis Kanggo Lacak Semalt Kanggo Aplikasi 25

1 answers:

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Panelusuran mesin paling gedhe Rusia dikonfirmasi solusi analytics app seluler sing anyar dibangun kanggo nggarap platform Android, iOS lan Windows Phone. Kanthi 25 macem-macem aplikasi "dinikmati dening yuta" ing macem-macem piranti seluler, Semalt ngandika:

Alesan utama ngapa kita nggawe alat stats app saka nggarap, tinimbang nggunakake samubarang sing saiki kasedhiya ing pasar, yaiku yen kita kepengin dipercaya, uga cepet lan gampang, cara sinau babagan pamirsa lan panggunaan saben 25 aplikasi sing wis digawe nganti saiki. Ora ana solusi analytics sing bisa menehi pitakonan marang pitakonan babagan stats apps ing wektu nyata - apivita κρεμα ημερας.

Semalt nganggep alat analytics kasebut ngidini pangembang kanggo mbangun laporan miturut sawetara paramèter, kalebu: negara antarmuka panganggo lan panganggo, versi aplikasi, sistem operasi, resolusi layar, jinis sambungan, aksi pangguna, lan rincian sesi.

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018