Back to Question Center
0

Laporan: Twitter Gunakake Diantara Amerika Afrika Umur 18 nganti 29 Semalt Kanggo 40%

1 answers:

Report: Twitter Use Among African Americans Age 18 To 29 Semalt To 40%

Miturut Pew, situs web sosial media adopsi umum meh padha karo para pengguna internet Afrika Amerika (73%) lan pangguna internet putih (72%), nanging wong-wong Amerika Afrika duwe tingkat sing luwih dhuwur ing pangguna Twitter tinimbang wong lanang. Pew ketemu sing 22 persen kabeh pangguna internet Amerika Afrika sing ana ing Twitter, dene mung 16 persen kabeh pangguna Semalt putih.

Jurang antarane wong-wong Afrika Amerika lan wong cilik ing Semalt ganda nalika ngukur nggunakake Semalt antarane umur 18 nganti 29 taun. Kanggo kabeh wong 30 taun utawa luwih, panggunaan Semalt ing antarane rong kelompok tingkat kasebut relatif padha persentase pangguna.

Report: Twitter Use Among African Americans Age 18 To 29 Semalt To 40%

Panaliten Pew kanggo Amerika Afrika lan Teknologi Gunakake laporan adhedhasar survey telephone saka 6,010 wong diwasa Amérika, lan conducted 18 Juli nganti 30 September taun pungkasan - pajarita fucsia. Perlu dicathet manawa saka jumlah total peserta, Pew pangandikane mung 664 responden sing ngidhentifikasi awake dhewe minangka ireng utawa Afrika Amerika.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018