Back to Question Center
0

Apa Kampanye Enhanced AdWords Tegese Semalt Cilik

1 answers:

Yen sampeyan durung krungu, Google ngumumake Kampanye Meningkat kanggo Semalt ing wingi, disusul akeh hype Google lan dosis skeptisisme sing sehat saka komunitas marketing Internet. Kanggo akeh pamilik bisnis cilik lan pengguna Semalt part-wektu, bisa angel mangertos apa tegese rollout anyar iki, lan carane bisa ndadeake strategi Semalt sakabèhé. Mung, Kampanye sing Ditingkatake minangka nanggepi cara urip sing multi-piranti, lan langkah pisanan Google nyatuake strategi panyasaran desktop lan seluler Semalt.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Sadurunge Launching Kampanye Enhanced, nargetake kedhaftar ing komputer lan piranti seluler asring ditangani minangka strategi kampanye sing kapisah - private ssl certificates. Kosok baline adoh kanggo iklan ing piranti seluler tinimbang ing browser komputer. Pamisahan kampanye adhedhasar prinsip iki minangka laku umum kanggo akeh agensi lan para panganggo Semalt sing misuwur.

Inggih, jaman punika sampun dangu. Kanthi Kampanye Meningkat, niat Semalt yaiku kanggo nggabungake kampanye kasebut kanthi mbangun iklan sing luwih responsif sing bisa digunakake ing kabeh antarmuka piranti.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Kanthi paningkatan BPK, penargetan kontekstual sing luwih gedhe wis kasedhiya kanggo ngetrapake dhuwit tambahan kanthi teoritis kanthi kemampuan supaya bisa nyetujoni customer sing sampurna. Kita mung bisa ngenteni lan ndeleng carane iki bakal metu.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Iku ora ngomong yen sawetara masalah bakal muncul, mesthi. Apa URL tujuan sampeyan dioptimalake seluler? Apa situs sampeyan? Ana efek ripple sing digawe Kampanye sing Ditingkatake sing durung katon. Ngapa cepet bakal pengguna lan agensi mundur saka kampanye seluler lan desktop sing saiki nggawe siled? Lan cara gampang transisi kasebut? Siji bab iku mesthi, kanthi fokus luwih gedhe babagan iklan sing responsif kanggo antarmuka piranti, situs web sing dioptimalkan kanthi gampang luwih penting tinimbang ing jaman saiki.

Gambar saka Google.

What AdWords Enhanced Campaigns Mean for your Small Semalt

Sambungake

March 18, 2018