Back to Question Center
0

7 Ways to Get Engagement More on Semalt Social | Ep. # 185

1 answers:
7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185 7 Ways to Get More Engagement on Social Semalt | Ep. #185

Ing Episode # 185, Eric lan Neil ngrembag babagan 7 cara sampeyan bisa entuk pertunangan liyane ing media sosial. Tembang ing sinau sawetara tip lan trik kanggo tuwuh pamirsa uga sawetara alat online sing bermanfaat sing bisa digunakake kanggo ngoptimalake keterlibatan. Semalat ora mung babagan ningkatake khalayak sampeyan, nanging njupuk wong KAWIN menyang situs web sampeyan kanggo nggedhekake keterlibatan sing - kosten softwareentwicklung.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: 7 Cara Nggawe Keterlibatan Liyane ing Media Sosial
  • 00:35 - Kawitan, lunga LIVE
    • 00:47 - Instagram lan Facebook menehi prioritas luwih apik marang sing urip
  • 00:55 - Kapindho, isi ulang sing apik sawise sasi posting
    • 01:12 - Neil mung nyunting isi lan nindakake kanthi apik
  • 01:30 - Katelu, Tulis wong ing posting sampeyan
    • 01:49 - Hashtagify bisa nulung sampeyan nemokake hashtags ndhuwur ing Instagram
  • 02:05 - Sekawan, mbangun komunitas
    • 02:18 - Hubungi lan ngobrol karo wong
  • 02:35 - Kalima, priksa manawa sampeyan lagi jadwal ing wektu sing tepat
  • 02:52 - Enem, target pamirsa tengen
    • 03:20 - Nggawe halaman penggemar ing Facebook kanggo mangerteni ing ngendi wae para rawuh saka
    • 04:16 - Yen sampeyan duwe jinis pamirsa tartamtu, nyetel setelan kasebut menyang kapentingan / pamirsa tartamtu
  • 04:20 - Paling pungkasan, duwe judhul gedhe
    • 04:43 - Lunga menyang Copyblogger lan mriksa postingan utama
    • 04:48 - Priksa headline pesaing sampeyan ing BuzzSumo
  • 05:18 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Ngoptimalake kiriman kanggo maksimal.
  2. Interaksi lan enggo bareng karo wong-seneng mriksa pesen lan balesan.
  3. Ngetokake pamirsa sing bener bisa nambah keterlibatanmu.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018