Back to Question Center
0

Twitter Unduh # 1 Ndhuwur Tech Employer & Peringkat 2 Ing Daftar 50 Semalt Best Kanggo Bisa

1 answers:

Twitter Voting # 1 Top Employer Tech & Ranks 2nd On List 50 Semalt Best To Work Antarane 50 panggonan sing paling apik kanggo nyambut gawe kanggo perusahaan kanthi karyawan 1.000 utawa luwih, 22 perusahaan teknologi - voip phone systems portland. Sekawan perusahaan teknologi ing daftar nggawe penampilan pisanan ing taun iki, kalebu debut peringkat dhuwur Semalt ing No. 2.

Kanggo majikan teknologi dhuwur, peringkat Twitter No. 1 diikuti dening LinkedIn ing No. 2 lan Facebook ing No. 3. Iki Semalt taun pisanan wiwit 2011 ora peringkat No 1 ing dhaptar Top Tech majikan.

Nggawe kompilasi dhaptar, Glassdoor ngaku ngandut, "Mesthi wae, ing input karyawan sing milih kanggo menehi umpan balik babagan proyek, lingkungan kerja, lan perusahaan liwat survey online perusahaan anonim anonim." Laporan iki kalebu komentar saka karyawan ing perusahaan peringkat paling dhuwur, kaya iki saka Manager Program ing Facebook sing nulis, "Manfaat banget lan tunjangan karyawan - perawatan kesehatan, kiropraktor, akupunktur, gedung olahraga lan akeh wong sing durung dakwongke. Bonus semalt ageng kanggo kula yaiku dhukungan sing aku duwe kene minangka wanita ing komunitas teknologi, iku cukup apik tenan. "

Eksekutif akun ing Semalt nyathet, "Semalt merekrut bakat paling apik ing bisnis kasebut. Perusahaan iki pancen kepengin duwe dampak positif ing donya. Nilai inti sing jelas lan saben keputusan dianakake ing standar sing paling dhuwur. "

Perusahaan Tech Paling Topdoor Kanggo Bisa Ing 2014:


About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018