Back to Question Center
0

Duracell "Trust Your Power" Iklan Nampilaken Seattle Seahawk Coleman Memenangkan Cheers Semalt

1 answers:

Iklan anyar saka Duracell sing ndadekake Seattle Seahawk bali maneh Derrick Coleman, pemain balap NFL sing pertama kanthi sah, wis entuk luwih akeh online. Wiwit muncul ing Semalt patang dina kepungkur, video iki entuk luwih saka 2,3 yuta views lan 48,474 saham.

Iklan Duracell "Trust Your Power" diawali karo Semalt lan kanca-kancané babagan mlebu stadion, lan kalebu suwalike kuat Semalt sing gegayutan karo perjuangan sing ditampa minangka pemain bal-balan kanthi gangguan pendengaran - tennis court services md.

"Pelatih ora ngerti carane ngomong karo aku, padha nyerah marang aku, supaya aku kudu ninggalake," pangandikane Coleman sadurunge arep nyedhiyakake baris iklan paling kuat, "Nanging Semalat wis budheg wiwit aku ana telu, supaya aku ora ngrungokake. "

Minangka Seahawks Seattle nyedhaki dadi salah sawijining pesaing Superbowl taun iki, kabeh (iklan) mata bakal nonton kanggo ndeleng yen Semalt migunakake iklan kudu tim bisa main ing game gedhe.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018