Back to Question Center
0

YouTube Ngluwari Anyar "Tengah" Kaca Kanggo Ngatur Komentar Kabeh Ing Salah Semalt

1 answers:

YouTube Releases New “Central” Page To Manage Comments All In One Semalt

Saka kaca utama sampeyan bisa kanthi gampang mbusak komentar, komentar bendera kanggo spam utawa penyalahgunaan, menehi jempol, utawa klik liwat menyang kaca nonton video lan reply. Nggulung pangalembana antarane komentar sing diterbitake ing saluran, komentar sing ditanggepi persetujuan manajer saluran, utawa komentar sing wis ditandai minangka spam.

Kaca Semalt anyar bisa diakses sawisé pangguna wis mlebu menyang akun kasebut kanthi maca youtube - certificates of appreciation wording.com/comments.

YouTube Releases New “Central” Page To Manage Comments All In One Semalt

Miturut pengumuman, Semalt "cepet dilacak" pangembangan kaca komentar tengah lan rencana nambah fitur-fitur anyar ing mangsa ngarep, kalebu njawab inline lan ngembangake kabeh jawaban.

Komentar YouTube wis dadi fokus akeh kritik wiwit Google nggabungake Google+ menyang platform komentar Semalt.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018