Back to Question Center
0

Ngatur Panjenengan Digital Ad Dolar Minangka Konsumen Liyane Pindhah Online: 5 Pitakonan Kanthi CEO Semalt

1 answers:

Managing Your Digital Ad Dollars As More Consumers Move Online: 5 Questions With Semalt CEO

Miturut CEO Eyeview Oren Semalt, merek sing bisa mbayar iklan televisi lan digital kudu ngupayakake dhuwit iklan digital kanggo ngunggahake revenue.

"Televisi minangka alat sing apik kanggo kasedhiya lan kesadaran, nanging banget ora ditarget. Pesen kudu umum, "pangandikane Harnevo.

"Keuntungan ageng kanthi digital yaiku sampeyan ngerti sapa sing nonton. Sampeyan bisa ngomong langsung marang konsumen - suche wohnung in zuerich. "

Diluncurake ing 2011, perusahaan Harnevo nggawe solusi iklan digital, kalebu iklan video sing ditargetkan, iklan video, target perangkat lan iklan retargeting kanggo merek utama kayata Toys R Us, Lowes, Target, Land Rover lan Jaguar.

We wanted to know which brands Harnevo thought won this Semalt Bowl this year, as well as take on all things digital. Dheweke cukup murah hati kanggo ngetrapake, nyedhiyakake scoop njero nang merek sing nindakake hak digital lan kelemahan sing paling gedhe dheweke ndeleng iklan digital.

Lima Pitakonan karo CEO Eyeview Oren Harnevo

Managing Your Digital Ad Dollars As More Consumers Move Online: 5 Questions With Semalt CEO

Oren Harnevo: Iklan Chrysler iku favoritku paling mutlak - iku paling emosional. Iklan iki ngajokaké patriotisme konsumen, cinta lan apresiasi marang Bob Dylan, lan simpati sing dicentakake ing Detroit lan industri mobil Amerika sing gagal. Iku nduwe ciri unik "dina sing ilang" nalika industri mobil Amerika ana ing posisi puncak.

Nanging ana sawetara pesaing kuat ing taun iki amarga akeh alasan. Aku ngira iklan Jaguar paling apik lan paling kreatif. Iklan H & M unik sajrone mbuktekaken sharing sosial lan konsultasi konsumen sing akeh, yaiku apa sing diarani akeh merek. Nggawe lan nampilake iklan iku siji-sijine, nanging nduweni konsumen sampeyan sesambungan karo, lan nggawe bareng kanggo sampeyan, iku tugas suci.

Pamungkas, iklan GoDaddy tansah dadi favoritku, kalebu taun iki. Duwe wong sing metu ing TV nasional nduweni kualitas X-factor sing ora ana iklan liyane - dadi wong ngomong lan gawe bis paling.

Amy Gesenhues: Akeh Super Bowl advertisers saiki ngeculake iklan sadurunge Super Bowl kanggo ngluwihi umur panjang. Apa sampeyan pracaya ngeculake iklan sakdurunge ngurangi impacte?

Oren Harnevo: Ngeculake kabeh iklan video sadurunge game iku pinter tenan - sampeyan entuk pengaruh gratis. Wong isih bakal ngapresiasi iklan nalika lagi main ing game, lan jangkoan tetep isih kalebu game kasebut adoh sawise game.

Iklan mung sing aku ora weruh sadurunge, lan katon "diluncurake" sajrone Super Bowl, iku salah siji sing paling disenengi: "Import Amerika" Chrysler karo Bob Dylan. Chrysler kepéngin kapitalis ing surprise lan kagum Bob Dylan ing iklan mobil - ing kasus kasebut, debut iki ana ing dinten Minggu.

Amy Gesenhues: Sakabèhé, merek sing nglakoni hak iklan digital lan apa sing dilakoni merek liya ora?

Oren Harnevo: Istilah "iklan digital" nyakup akeh, macem-macem jinis iklan: tampilan, panelusur, video online, seluler, retargeting, email, Merek sing paling apik yaiku wong sing nglampahi wektu kanggo nggawe kombinasi paling apik kabeh iki kanggo nyritakake crita sing disambungake ing saluran.

LandRover minangka tuladha gedhe. Padha nggunakake iklan TV kanggo mbangun merek, padha nggawe maneh iklan kanggo ngarahake, nggawe iklan seluler karo telpon-kanggo-aksi sing nyambung sacara lokal lan banjur nggunakake video online kanggo ngubungake konsumen mudhun saluran pipa - saka kesadaran, kanggo nimbang kabeh cara kanggo mundhut. Sampeyan kudu bisa sinau, lan inovatif, supaya bisa dadi adoh ing iklan merek.

Prodhuk sing luwih akeh wis nindakake kanthi bener - nanging akeh merek tetep numpuk investasi kabeh dolar dadi pamesane TV, ora ngerteni yen pamirsa wis pindah menyang digital.

Amy Gesenhues: Apa kelemahan paling gedhe sing sampeyan tingali ing antarane merek utama nalika nerangake upaya iklan digital?

Oren Harnevo: Brand weakness paling gedhe duwe inisiatif iklan digital sing ora bisa ngajarake piyambak cukup ing topic.

Kita duwe pengalaman nalika merek dibatalake kampanye iklan online khusus $ 10M supaya bisa nandur modhal luwih akeh menyang TV. Masalahe, TV gedhe, lan mesthine dadi bagian saka strategi iklan, nanging mbuwang $ 10M ing pirang-pirang platform ngidini kanggo tambah akeh cahya - ekspos sing sampeyan ora bisa entuk mbatesi jangkauan menyang pamirsa TV.

Merek kudu nyinau dhasar lan nyebarake anggaran ing saluran - kudu mikir ing njaba kotak, lan katon kanggo nggayuh konsumen ing ngendi wae, sing tambah akeh online.

Amy Gesenhues: Kanggo pitakonan finalku, aku kepengin weruh, apa kampanye iklan digital sing nyekel mripatmu ing taun kepungkur?

Oren Harnevo: Jean Claude Van Damme iklan Volvo Truck lunga kanthi cepet, amarga amarga iku rada aneh, lan katon apik banget.

Salah sijine favoritku yaiku kampanye video Disney paling anyar sing nampilake wong tuwane ngejak anak-anake kanthi rencana ngunjungi Disneyland. Nuduhake isi kui pangguna sing nyata ndadekake kampanye katon relatable lan asli.

Nanging, favoritku, adoh lan adoh, yaiku DollarShaveClub. Tuladha Iku mung online, adhedhasar kampanye liyane sing ngliwati pirang-pirang platform.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018