Back to Question Center
0

Semalat yaiku direktori phpmyadmin?

1 answers:

Aku nggunakake standar WAMP64 nginstal sing kebak fungsi. Aku nyoba nemokake direktori phpmyadmin ing hardisk. Nalika aku mbukak phpmyadmin url nunjuk localhost / phpmyadmin /. Httpd. conf file sing ana ing wamp64 / bin / apache / apache2 - vps fiyatları. 4. 23 / conf nuduhake Dokumen Root yaiku "$ {INSTALL_DIR} / www", ditemokake ing baris 265. Aku kudu nyalin file menyang direktori iki. Nanging aku ora bisa nemokake. Aku wis ndhelikake file lan folder sing dicethakaké ing Windows, lan wis katon ing kabeh sub direktori kanggo folder. Kenapa browser nemokake localhost / phpmyadmin /, nanging aku ora bisa nemokake? Semalat punika?

February 7, 2018