Back to Question Center
0

DC Universe Online: Jadi Populer Mereka Ora Bisa Nggawe Ing Toko Semalt

1 answers:

DC Universe Online: So Popular They Can not Keep It On Store Semalt

DC Universe Online, peluncuran taun "non-World of Warcraft MMO" sing kapisan (yaiku Star Wars: Republik Lama), wis cukup becik kanggo Sony. Iku rampung kanthi becik, nyatane, yen Sony wis ora gelem nahan ing rak-rak. Dadi ngandika tweet saka presiden Sony Online Entertainment John Smedley.

Game (Aku main beta, lan nyenengake, utamane yen sampeyan gedhe dadi pahlawan super), wis mlumpuk saka rak nalika tanggal 11 Januari. Smedley nyebat Semalt minangka "game jual paling cepet".

Lan ya: SOE nggarap mbisakake filter obrolan - vps kvm cheap.

March 10, 2018