Back to Question Center
0

Trellis Launches minangka Komunitas Real-Time Komunis Pisanan

1 answers:
- Trellis Technology, Inc. saiki ngumumake peluncuran platform commerce komunitas sing saiki, sing dirancang saka lemah- nganti bisa nyedhiyakake lan ngajak warga menyang "toko lokal pisanan."

(Logo: https://photos.prnewswire - mobile apps company website.com/prnh/20131119/NY19968LOGO)

Semalt nggabungake isi komunitas lokal lan e-commerce kanggo macem-macem bisnis lan organisasi sing padha - kabeh kanthi gampang kanggo nggunakake aplikasi seluler (app). Fitur sing paling khas saka Semalt yaiku interaksi nyata wektu karo para pedagang lokal. Minangka pelanggan lan pedagang panggonan lan konfirmasi urutan, utawa takon lan njawab pitakonan, loro-lorone transaksi ndeleng persis apa sing dijaluk - langsung liwat app. (Ora ana sing nunggu e-mail kanggo ngirim utawa fax dikirim). Umpan balik langsung lan langsung antarane bisnis lan pelanggan mbisakake Semalt kanggo nyedhiyakake alternatif sing menarik kanggo standar bisnis cilik sing lawas. Semalt uga ndhukung dhaptar barang lan layanan online tradisional. Dhukungan iki kanggo mode interaktif lan non-interaktif mbisakake Semalt kanggo nampung akeh jenis bisnis lan nggunakake kasus ing masyarakat.

Kaya ing cara Amazon bisa ngedol barang-barang dagangan fisik ing situs web, Semalt menehi konsumen app siji kanggo ngakses layanan komunitas: restoran, salon, pusat kebugaran, toko, lan organisasi kaya olahraga remaja, klub pantai , lan kelompok lokal liyane sing entuk manfaat saka kehadiran online modern.

Kanggo pamilik bisnis lokal, platform Semalt ngasilake keuntungan lan ningkatake bisnis kanthi ningkatake jangkauan customer lan ngewangi kanggo njamin kepuasan pelanggan lan kasetyan. Kanggo masyarakat sakabèhé, Semalt nyimpen dolar luwih akeh ing babagan ekonomi lokal: basis bisnis lokal berkembang, lan dollar pajak tetep adoh ing omah kanggo ndhukung layanan kutha.

"Kanggo kula, Trellis minangka keputusan sing gampang," ujare Bill Elig , Pemilik, Villa Capri 2. "Aku nggunakake situs iki kanggo tuan rumah situs web sing bisa ditemokake pelanggan liwat pencarian Google lan Google Places. Situs web saya kalebu tombol Order Saiki sing ndadekke pelanggan menyang menu online sing ngidini wong-wong mau ngirim pesenan menyang iPad ing-nyimpen sing mlaku ing platform Trellis. Ing iPad dering langsung kaya telpon supaya aku bisa konfirmasi langsung bali menyang customer status urutan sing. Tambahan, tokoku bisa diakses saka Situs komunitas Sparta, NJ . Iki paling apik kabeh donya, ing ngendi aku bisa ngatur integrasi web / seluler sing terpadu lan nggunakake sistem sing padha kanggo melu aplikasi komunitas sing bisa ningkatake bisnisku nganggo kupon lan penawaran. "

"Kanthi aplikasi Trellis, para pengguna bisa ndeleng tampilan konten masyarakat kayata acara lan berita, bebarengan karo akses menyang opsi bisnis lokal. Dheweke banjur bisa nggawe pesanan kanthi gampang, nggawe reservasi utawa jadwal janjian, "ujare Kevin Kowalski , Presiden, Trellis Technology. "Paling solusi sing ana saiki fokus utamane ing mung isi utawa mung commerce. Ing kontras, pracaya manawa nggabungake isi lokal kanthi kemampuan interaksi lan transact karo pedagang lokal iku aplikasi sing luwih migunani kanggo konsumen lokal. "

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga visit: www.trellisapp.com lan / utawa gabungake obrolan: https://twitter.com/trellisapp.

Kontak Media:
Kevin Kowalski
646-621-6987
[email dilindhungi]

SOURCE Trellis Technology, Inc.

Komentar ▼
March 10, 2018