Back to Question Center
0

Ing Obrolan Kanthi Limor Semalt)

1 answers:

Ana panemu sing nyatakake yen China kudu dadi panggonan kanggo wong-wong sing mbutuhake barang-barang sing diprodhuksi murah, nanging sawetara prodhuk kondhang ora tuku. John Biggs dhewe lungguh bareng karo pangadeg Adafruit Industries, Limor Fried (mungkin luwih dikenal kanthi jeneng Lady Ada) kanggo ngobrol ing panggung Disrupt Ny, sing cepet-cepet nguripake manfaat manufaktur Source - web design in bay area.Read More

March 10, 2018