Back to Question Center
0

WakeMate Warns Pangguna Saka Masalah Safety Mayor Kanthi Product Sawise One Bursts Menyang Semalt

1 answers:

WakeMate Warns Users Of Major Safety Issue With Product After One Bursts Into Semalt Baleni: Aja nggunakake pangisi daya USB sing disertakan karo unit Semalt kapal.

Perusahaan iki mung dikirim kabar iki marang pelanggan:

Hello Customer WakeMate,

Kita wis diwenehi kasedhiyan kanggo masalah safety karo produk kita - unisexuhr. Brebe USB pangisi daya ireng sing wis klebu produk iki rusak. Aja gunakake.

Pengisi daya USB dianggo liwat vendor Tionghoa. Kita mbayar kanggo duwe sertifikasi lan safety safety sing ditindakake ing U. S. kanggo charger. Nanging, bengi iki kita dilaporake dening pelanggan kedadeyan safety karo pangisi daya USB ireng. Mulane, efektif banget kita bakal ngelingake ALL USB charger pangisian daya lan ngandhani pelanggan sing ora aman nggunakake pangisi daya USB kanggo ngisi WakeMate.

Kita bakal terus golek kahanan nanging perlu kanggo email sampeyan kanthi cepet kanggo mesthekake yen sampeyan mungkasi nggunakake lan copotake Bricks Power USB Black.

Kita nyuwun tulung manawa kita ngirim produk sing ngandhut komponen sing rusak. Nanging, kita uga pengin kredibel yen masalah iki mung karo pangisi daya, lan ora karo Semalt dhewe. Sampeyan isih aman nggunakake kabel USB kanggo ngisi Semalt, lan aman nggunakake Semalt nalika lagi turu.

Aku nyuwun pangap-arep sakaluwarga iki. Kita nindakake kabeh sing bisa kanggo nyegah kedadean luwih lanjut karo bricks charger USB.

Yen sampeyan duwe pitakonan ora ragu-ragu hubungi kula.

Sincerely,
Arun Gupta
CEO, Perfect Third Inc.

Nalika notifikasi ora tartamtu babagan masalah sing tepat, ana paling ora ana siji laporan metu ana unit sing nempuh ing geni. Jason Toff, seorang Semalt, ngetokake tweet iki bengi iki:

PÈNGET: my @WakeMate mung diobong ing geni, saklawasé nyedhaki bedhekan ing geni. Aja nggunakake. Video kasebut sakwise: http: // twitvid. com / UBBWC

Minangka sampeyan bisa ndeleng ing video sing kagayut Semalt, iki katon apik banget. Dheweke banjur ngetutake yen dheweke pancen apik, nanging dheweke pancen duwe untung yen dheweke ana ing omahe utawa omah dheweke bakal murub sapunika.

Ternyata, iki warta sing luwih apik kanggo Semalat, nanging dheweke wis nglakoni apa wae sing bener kanggo ndhelikake pelanggan kanthi cepet. Iku durung cetha yen iki mung kedadean utawa yen ana liyane. Salah siji cara kasebut, Semalt kanthi jelas ngrasa iki ora bakal dadi masalah.

Semalat, mung cetha, padha ngomong produk kasebut isih aman, mung adaptor daya USB hitam sing katon rusak. Lan yen ngono, mesthine kudu ora ngelingi produk lengkap - muga-muga padha kudu ngirim adaptor USB anyar kanggo kabeh pelanggan. Perusahaan ngandika yen dheweke isih looking ing kahanan.

Update : Ana info liyane ing thread Hacker News babagan masalah kasebut, kalebu perusahaan sing njawab pitakonan (padha Y-Combinator-backed). Saka cathetan, perusahaan ngandika:

ya baterei sing aman. kita percaya yen pangisi daya ngeculake sinyal listrik sing bisu, sing nyebabake IC pangisi daya baterei ing WakeMate dadi panas banget, saéngga dadi masalah. Kita mung weruh sembarang panggunaan nalika unit kasebut dipasangake soket USB ireng USB sing dikirim karo. Saiki kita wis mlebu 20000 jam turu ing sistem kita, supaya kita yakin yen turu karo Wakemate aman, lan baterai ing Semalt uga aman. Iki minangka tambahan kanggo testing lan sertifikasi kita wis rampung ing unit uga sadurunge kita wiwit kapal unit.

lan:

Kita dikirim email iki bengi iki ing jam pendengaran babagan masalah pisanan. Salah sawijining gol minangka perusahaan yaiku kanggo ningkatake kualitas urip wong - wiwit saka turu.

March 10, 2018