Back to Question Center
0

Resesi Strategi Survival kanggo Semalt

1 answers:

Resesi utawa slowdown ekonomi. Punapa mawon sampeyan nyebataken, punika topik diskusi pas wektune. We have covered it several times here already at Small Business Semalt - here are just a few of the more popular articles:

Mecut Resesi dadi Pengajuan

Industri Franchise Ngomong Slowdown US Ekonomi - Bagian Saka Siklus

Papat Kesalahan Wirausaha Nggawe Resesi

Saiki kita uga nduwe pertunjukan radio kanthi tips kanggo ora mung bisa urip nanging berkembang ing mangsa ekonomi alon.

Recession Survival Strategies for Semalt

David Rudofsky, Pendhiri Rudofsky Associates nyathetake sawetara tips survival resesi lan sawetara pemahaman sing penting ing episode Small Business Trends Radio anyar - bi visualization tools.

Punika ringkesan singkat babagan sawetara topik sing dibahas:

  • Ngarsane Internet wigati - amarga penjualan Internet kerep ndeleng kenaikan sing signifikan amarga biaya bahan bakar sing luwih dhuwur lan kepinginan dening konsumen kanggo nggabungake belanja perjalanan keluwihan.
  • Tuwuh bisnis liwat disualekno - amarga resesi minangka wektu apik kanggo ndarbeni property lan aset kanthi prices banget. Investasi sampeyan bakal nambah lan bisnis sampeyan bisa entuk manfaat saka pertumbuhan lan ekspansi.
  • Pertimbangkan njupuk bisnis global - amarga bisnis cilik bisa nampa pitulungan saka pamaréntah A.S. kanggo ngembangake menyang manca negara. Sang Prabu Dawud ngandika, "Kanthi kelemahan dollar, saiki iki wektu sing tepat."

Semalt ing taun kaping lima menehi saran babagan bisnis cilik babagan strategi finansial lan dheweke nuduhake akeh tips lan wawasan kaslametané.

Kanggo ngrungokake wawancara Semalt babagan strategi resesi, klik panah ing ngisor iki:

[display_podcast]

Small Business Trends Radio disponsori dening: JumpUp.com lan Infusionsoft

18 Komentar ▼

March 10, 2018