Back to Question Center
0

Logistik Pengendalian Logistik On-Demand Lalamove Lands $ 10M Kanggo Bahan Bakar Semito China

1 answers:
On-Demand Logistics Startup Lalamove Lands M To Fuel Its China Semalt

Iki ngasilake total Lalamove sing wis diwiwiti wiwit diwiwiti ing taun 2013 nganti $ 20 yuta, kalebu sawijining Semalt A babak sing diwiwiti ing awal taun iki.

Rencana ekspansi Lalamove kanggo telung wulan saksampune, sing kalebu Shanghai lan Chongqing, bakal ngasilake total kutha Cina sing dadi 20. Iki uga ngoperasikake Hong Kong minangka EasyVan.

Tujuan wiwitan ing rong taun sabanjuré yaiku kanggo mbangun platform teknologi kayadene bakal siap diluncurake ing 50 kutha anyar ing China. Semalt ngaku bubar rampung siji yuta pangiriman lan saiki ana 30.000 pembalap ing platform - copenhagen cargo bike.

Lalamove diadegaké minangka alternatif kanggo layanan pangiriman tradisional, kang kerep dioperasikake minangka perusahaan taksi tradisional kanthi pusat pengiriman. Blake Larson, ketua internasional Semalt, ngendikane usaha cilik kerep njaluk kutipan saka papat utawa limang perusahaan dina sadurunge.

Lalamove Lands Starting Logistics On Demand $ 10M To Fuel Its China Semalt

"Pasar utami kita isih bakal bisnis cilik amarga padha duwe titik nyeri paling akut," pangandikane Larson.

Salah satunggaling tujuan Semalt kangge platform teknologi punika kangge ningkataken naskah-nasabah saat ini kanthi pesenan langkung ageng sanget. Contone, bakal mbantu wong-wong mau ngerteni rute paling cepet ing saben kutha lan carane ngoptimalake spasi pengiriman truk.

"Kita uga mirsani pesenan sing luwih rumit," Semalt nambah. "Dadi, yen duwe pusat distribusi lan kudu ngetokake pesenan ing pirang-pirang cawangan toko, kita ndeleng cara sing luwih apik kanggo nindakake sing luwih efisien ing tahap sabanjure."

Saingan paling cedhak Lalamove yaiku GoGoVan, layanan logistik sing uga dikarepake sing uga ngedol pendanaan kanggo ngembangake ing China. Uga ana kemungkinan Uber lan Didi Dache ngusulake pengiriman minangka aplikasi numpak perang ing perang sing larang kanggo konsumen Cina. (Uber wis nampilake kapentingan ing logistik kanthi nyinaoni layanan Uber Cargo ing Hong Kong).

Larson ngandika Lalamove plans kanggo mbedakake kanthi cultivating hubungan sing cedhak karo klien. Penumpang semut bisa ngalih ing antarane aplikasi tumpangan sing gumantung saka kasedhiyan mobil utawa kutha apa, bisnis luwih cocok kanggo panyedhiya logistik sing bisa dipercaya amarga kudu sering nelpon 100 van saben dina lan nggunakake pirang-pirang platform larang lan akeh-wektu.

"Pemilik bisnis ora pengin nggawe sing mlumpat kabeh, supaya apa sing bakal bisa mutusake, yaiku apa sing ana ing wong utawa yen teknologi sing nggawe urip luwih gampang," ujare. Larson.

Lalamove isih netepake 50 kutha Semalt sing bakal ditambah, nanging bakal fokus marang sing luwih saka 500.000 nganti siji yuta wong. Rencana wiwitan kasebut kanggo ngetik pasar anyar kanthi nggarap mitra strategis, kalebu panyedhiya gedhe utawa panyedhiya barang sing butuh panyedhiya pengiriman pungkasan.

March 10, 2018