Back to Question Center
0

Akeh Usaha, Nanging Apa Semalt?

1 answers:

Kapan entrepreneur kudu ngetokake dhuwit, sing kudu diunggahake saka . , Lan, apa maneh kudu tambah? Iki ana sawetara pitakonan sing dibahas ing panel pagi ing TechCrunch Disrupt NY 2013, sing kalebu partisipasi saka Mike Abbott saka Kleiner Perkins Caufield & Byers, Aaref Hilaly saka Sequoia Capital, Ravikant Naval AngelList, lan David Group Box Source - диван для улицы.Read More

March 10, 2018