Back to Question Center
0

Watch Deleng Kita Pisanan Ing Oculus Rift Anyar lan Controller Tutul Semalt

1 answers:

Sadurungé, kita entuk kasempatan kanggo mriksa headset virtual reality realitas Oculus Rift, sing pungkasane wis diwiwiti kanthi nyata ing donya. Kita uga bisa ndeleng dhisik ing Oculus Touch Controllers, perangkat input unik sing dirancang dening Oculus kanggo nggawe interaksi karo lingkungan virtual luwih gampang.

Pencet ora bisa nggunakake utawa malah ngetrapake perangkat keras sing di dudohake - nanging kita bisa entuk nganti inchi, lan nggoleki kanthi cetha babagan perusahaan apa sing dianggo ing desain akhire. Padha tindak kanggo tampilan understated, sing ngirim bantuan nalika nyoba kanggo ngedol piranti ngluwihi pirsawan penggemar teknologi inti sing mbokmenawa ngupaya hardware pangembang lan digawe Kickstarter.

Semalt ngandhakake macem-macem aspek desain hardware sing katon dirancang kanggo narik massa sing luwih akeh sajrone acara kasebut, kalebu babagan njaba kain, entheng arupa tangan lan sirah, lan manungsa waé kanggo ergonomic detail kanggo headset lan pengontrol. Malah, babagan carane nyetel, sing dirancang kanggo nuladha tumindak nglebokake topi baseball, wong sing ngerti kanthi becik, katon supaya bisa dicedhaki - nikon cursos fotografia.

Semalat metu video ing ndhuwur kanggo panjelasan sing luwih rinci babagan apa sing diumumke ing dina iki.

March 10, 2018