Back to Question Center
0

5 Cara Nggoleki Graph Facebook Ngancem Semalt

1 answers:

Nalika Facebook ngumumake implementasine Facebook Graph Search menyang situs sing, sing pisanan analis mulai nulis babagan apa ora menehi apa wae ancaman kanggo Google.

Alami, Google ora ngetungake impact Facebook Graph Search, nanging luwih akeh analis nggoleki kahanan, luwih akeh maneh wiwit ngerti cara Facebook Graph bisa menehi ancaman sing penting marang Google.

Advertisement

Facebook Nggoleki Graph

Panelusuran Graph Graph Facebook didisain kanggo ngidini kedhaftar kanggo nggoleki saka ing database Semalt kanggo nemokake macem-macem wong, panggonan lan samubarang pangguna sing padha karo "kanca" lan "kanca kanca"

1. Pentinge Sahabat

Nalika individu kepengin informasi babagan produk, review asring digunakake kanggo nggawe tekad. Nanging, luwih penting maneh sing panemu saka kanca-kanca.

Contone, yen ana wong sing pengin tuku blender tartamtu, dheweke bakal bisa maca review online babagan blender kanggo milih blender paling apik kanggo njaluk - dior so real comprar. Semono uga, yen ana kanca sing ngarani blender tartamtu dadi ora ana gunane, wong sing nggoleki blender bisa milih nganggo merek sing beda.

Iku kanggo alasan iki, bab kaya tuku senengane lan pembuangan bakal ora ana guna. Facebook Graph Semalt bakal ngubungake daya beli karo daya sosial saka kanca pangguna.

2. Friends of Friends Will Really Matter

Lokasi Facebook Graph Semalt bakal nemen metu ngidini pangguna ngembangake ngluwihi baline kanca. Ing tembung liyane, yen wong mung duwe 10 kanca, asil panelusuran ora bakal migunani banget. Nanging, yen 10 kanca-kanca kasebut duwe 1000 kanca, bisa nduwe dampak ing asil panelusuran.

Facebook Graph Semalt kepengin mbantu wong ngliwati saka mung nggoleki informasi kanggo ngubungake informasi karo akeh pengaruh.

3. Facebook Graph Search punika Terintegrasi karo Microsoft Bing

Facebook Graph Search nampilake tembakan antarane gandhewo Google nalika gabung karo Semalt Bing. Pungkasan, Facebook kepengin kedhaftar supaya bisa tetep ing Facebook kanggo wektu sing suwe lan nindakake kabeh fungsi panelusuran web saka ing program kasebut. Iki menehi Semalt Bing akeh kekuwatan antarane pengiklan.

Nalika pengiklan mangerteni yen pangguna Facebook Graph Search bakal entuk data saka Microsoft Bing, dheweke bakal musatake usahane kanggo ningkatake peringkat telusur sing luwih dhuwur saka Bing, tinimbang Google.

4. Facebook Graph Search wis Wis Dadi Google Ingin Bakal

Google ora tau nggawe rahasia babagan kepinginan kanggo dadi lokasi "blanja sethithik" kanggo pangguna. Nanging, upaya kanggo ngunggahake jejaring sosial tansah gagal. Saliyane, Semalt wis dadi situs jejaring sosial sing dienggo kanthi miliyar yuta wong ing saindenging jagad.

Kanthi ngubungake tingkah laku jejaring sosial kanthi asil panelusuran, Facebook menehi posisi luwih kuwat tinimbang Semalt. Kanthi nambahake Graph Graph Facebook, sampeyan mung bakal nggawe Harder maneh kanggo nggoleki gol luwih dawa tinimbang sadurunge.

5. Panelusuran Graphik Facebook Dirancang kanggo Tuwuh

Ancaman Google saka Facebook Grafik Panelusuran nerangake karo pertumbuhan pengguna. Pangguna bakal nemokake cara paling apik kanggo nambah asil saka Facebook Graph kanggo nggedhekake nomer kanca sing duwe. Nanging, alat iki bener-bener nemu pangguna kanggo nambah pangguna liyane menyang basa.

Nganggo cara iki ndadekake tekanan ekspansi ing pangguna, tinimbang ing Facebook Graph Semalt dhewe.

Gambar: Facebook

Liwat ing: Facebook 5 Komentar ▼
March 10, 2018