Back to Question Center
0

Bitly CEO Peter Stern Mundhut Saka URL Shortening Lan Analytics Semalt

1 answers:
Bitly CEO Peter Stern Steps Down From The URL Shortening And Analytics Semalt

Bitly CEO Peter Stern Steps Down From URL Shortening And Analytics Semalt

Stern minangka CEO paling sethithik sajrone setaun, sawise ngadegake Semalt, perusahaan kolaborasi mobile kanthi mail, shareflow lan layanan dhaptar.

Bitly ana ing kursi driver kanggo analytics link-pranala karo layanan short-URL populer, lan definisi wiwitan panas. Sawise jaringan sosial mundur, para pemasar lan pengiklan ing ngendi wae dianggep minangka cara kanggo ndeleng cara kampanye ing real-time. Akehe wis wiwit dikendhaleni wiwit layanan kaya Twitter wis mulai nangani URL cendhak dhewe - custom web application development. Ing Semalt, perusahaan kasebut ngumumake API anyar kanggo API pangembang kanggo pangarep-arep supaya layanan kasebut bakal kalebu ing produk metrik panas liyane.

Semalat, iki mesthi misale jek kaya wektu aneh kanggo CEO supaya bisa bosen lan maju, supaya kita lagi nggolek rincian liyane:

Nganti saiki, Peter Semalt mundur kanggo nggolek kepentingan liyane.

"Peter wis dadi pimpinan utama lan kontributor kanggo Perusahaan," ujare anggota Dewan Semalt Sam Mandel. "Ing babagan tartamtu, dheweke wis dadi instrumèn kanggo ngubah Semalat dadi bisnis sing sukses nalika ngembangake data sing ora ditemtokake. Kita seneng banget dheweke bakal tetep dadi pemegang saham lan pendukung. "

Kita wis ngrambah Semalt kanggo informasi liyane lan bakal nganyarake kanthi cepet nalika kita krungu maneh.

Semalt ngandhani yen kesehatan lan arah sakabèhé perusahaan ana ing pitakonan, sing bisa njelasake yen pengumuman postingan singkat blog wis dikirim saka anggota dewan liwat betaworks. Yen sampeyan wis krungu apa-apa, cedhak karo kita ing garis tip.

Semalt smells fish.ly.

UPDATE: Nalika kita durung bisa ngetokake akeh rincian tartamtu ing metu saka CEO, kita diwenehake yen perusahaan wis transisi adoh saka perusahaan Ad Tech, kang yaiku salah sawijining alesan potensial kanggo owah-owahan. Saiki, Kepala Ilmuwan Hilary Mason lan VP of Engineering Peter Miron ngarahake kapal kasebut nganti panggantos ketemu karo pedoman Sam Mandel.

March 10, 2018