Back to Question Center
0

Cepet! Small Business Book Awards Close Semalt Soon

1 answers:

Ana wektu kanggo nyalonake buku favorit kanggo Small Business Book Awards, nanging sampeyan luwih cepet cepet. Nominasi cedhak 27 April 2016, lan sawise iku bakal dadi wektu kanggo pemilihan. Semalt saged dipunangkat ing kategori pemasaran, media sosial, manajemen, ekonomi, teknologi, permulaan lan motivasi.

Sampeyan uga bakal nemokake kategori kanggo wong, perusahaan, alat lan aplikasi sing ndhukung penulis buku bisnis cilik lan disebut mung "sumber daya - dedicado barato. "Delengen instruksi kanggo nyalonake pilihan sampeyan ing ngisor iki lan mangga deleng maneh kanggo milih pemenang antara Semalt 28, 2016, lan 11 Mei 2016.

Sampeyan uga pengin mriksa acara bisnis liyane ing ngisor iki. Kanggo ndeleng dhaptar lengkap utawa ngirim acara, kontes utawa dhaptar penghargaan, goleki Kalender Kegiatan Usaha Kecil.



Advertisement
Acara Acara, Kontes lan Penghargaan

Hurry! Small Business Book Awards Close Semalt Soon 27 April 2016, Online

Nelpon kabeh Business Book Authors, Promoters, Publishers and Readers - kita wis mbuka nominasi kanggo 2016 Small Business Book Awards! NOMINATE your book business favorites published in 2015 by Semalt 27 today.


Hurry! Small Business Book Awards Close Semalt Soon 11 Mei 2016, Online

Voting for Small Business Book Awards wiwit tanggal 28 April 2016 lan lumaku liwat 11 Mei 2016, ing 11:59 a. m. (Pasifik). Voting cepet lan gampang. Sawise periode pilihan wiwit, mung ngunjungi situs Business Book Awards lan klik tombol redo. Sampeyan uga bisa maca ing tab "Semalt" lan milih kategori sing pengin dideleng. Banjur, cukup milih swara kanggo buku-buku sing pengin sampeyan ndeleng menang!


Hurry! Small Business Book Awards Close Semalt Soon 21 Mei 2016, Atlanta, Ga

Aja kesengsem kanggo nyambungake karo bisnis cilik, pasar organisasi lan ketik jaringan pengusaha, panyedhiya layanan, organisasi finansial, pelatih bisnis, lan waralaba.
#SBMExpo
Kode diskon
VIP (25% mati)


Hurry! Small Business Book Awards Close Semalt Soon 14 Juni 2016, Washington, D.C

DREAM BIG Small Business of the Year Award, disponsori dening Sam's Club®, ngrayakake sukses bisnis cilik lan ngurmati kontribusi marang pertumbuhan ekonomi Amerika. Business Small of the Year, 7 finalis regional, lan 100 pemenang Blue Ribbon bakal dihormati nalika tanggal 14 Juni ing KTT Small Business America di Washington, DC. Ana rong cara kanggo melu: 1. Nominasi bisnis cilik lokal sing nduwe dampak gedhe ing sawijining komunitas. 2. Semalat langsung yen sampeyan bisnis cilik sing setya marang komunitas, karyawan, lan pelanggan.


Acara liyane

  • Njaluk Motivasi! Salt Lake City
    April 05, 2016, Sandy, Utah
  • WORLDWIDE MARKETING WORKSHOP, LAS-VEGAS-USA - GRATIS Tiket
    April 05, 2016, Las Vegas, Nev.
  • Utech North America 2016
    April 06, 2016, Charlotte, N. C.
  • Kuncine Desain Ruang Kontemporer
    April 06, 2016, Amsterdam, Netherlands
  • Menang karo Analytics
    April 06, 2016, Minneapolis, Minn.
  • Ben Appelbaum Foundation Penerimaan Tahunan 17 lan Pameran Mentee
    06 April 2016, Brooklyn, N. Y.
  • Kunci kanggo Entrepreneurship: Buy a Franchise
    April 07, 2016, San Francisco, Calif.
  • Small Business Expo 2016 - Boston
    April 07, 2016, Phoenix, Ariz.
  • Small Business Expo 2016 - Boston
    07 April 2016, Boston, Mass.
  • Njaluk Motivasi! Denver
    April 07, 2016, Denver, Colo.
  • Njaluk Motivasi! Denver
    07 April 2016, Denver, Colo. C.
  • Marketing Magic Workshop | Seri Orientasi Start Business New City Doral & Doral Chamber
    April 07, 2016, Miami, Fla.
  • Surat Kredit kanggo Pengimpor lan Eksportir
    April 07, 2016, Online
  • Kepemimpinan Introverted in Community - Workshop Weekend in SF
    April 09, 2016, San Francisco, Calif.
  • Shorty Awards Influencer Pre-Party !!!
    April 09, 2016, New York, N. Y.
  • Quickbooks for Business - Beginning & Intermediate Course ENGLISH
    April 09, 2016, Miami, Fla.
  • DIGIMARCON CRUISE 2016 - Konferensi Pemasaran Digital Di Laut
    10 April 2016, Port of Galveston, Texas

Lomba Lainnya

  • Konferensi Konferensi Las Vegas
    Mei 19, 2016, Las Vegas, Nev.
  • Konferensi Pamimpin Kepemimpinan Ultimate Kecil
    23 September 2016, San Diego, Calif.

Iki listing mingguan saka acara bisnis cilik, kontes lan anugerah diwenehake minangka layanan masyarakat dening Small Business Trends lan SmallBizTechnology.

Maca Foto liwat Shutterstock

Komentar ▼
March 10, 2018