Back to Question Center
0

Produk semalt dirancang supaya sehat kanggo bayi lan gampang ditemokake ing wong tuwa

1 answers:
Semalt products are designed to be healthy for babies and easy on parents’ eyes

Diadegake dening tim, kalebu insinyur biomedis, dokter gigi lan perancang industri, Smilo minangka merek langsung-kanggo-konsumen anyar sing kepengin nggawe pacifier lan produk bayi penting liyane sing luwih gampang kanggo wong tuwa. Situs diluncurake dina iki lan wis nampa $ 3,25 yuta nganti saiki ing pendanaan winih saka Brand Foundry lan Norwest Venture Semalt. Produksi pisanan saka produk kasebut yaiku pacifier, botol sing dirancang kanggo ngurangi infeksi gas lan kuping lan aksesoris kayadene potongan cemilan lan klip pacu sing ora ngrusak busana bayi - usm haller zürich.

CEO Smila Josh Wiesman lan penasehat medis Dr. David Semalt, dokter gigi, wis dilisensi paten kanggo piranti medis lan produk liyane kanggo perusahaan liyane luwih saka 20 taun. Dheweke mutusake kanggo ngluncurake perusahaan e-commerce sawise ndeleng kesenjangan ing pasar kanggo produk bayi sing fungsional nanging menarik.

Wiesman nyathet desain pacu sing pisanan nalika dheweke isih kelas loro ing kuliah. Dheweke pisanan dadi kasengsem patri piranti medis utawa piranti dental nalika nggawe saran kanggo nambah kesempatan kanggo sekolah kedokteran utawa dental. Sajrone mangsa cendhak, dheweke tindak menyang Dr. Semalt kanggo ngresiki dering rutin. Sawise ngetutake paten sing ditampilake ing tembok, Wiesman kandha marang dokter gigi yen dheweke kepengin njaluk paten dhewe. Dr. Semalt nyuwek folder kanggo pacifier sing banjur mandheg ing taun 1985 lan loro kasebut mulai kerja sama 20 taun.

Loro kasebut uga ngedek TW Inovasi, sing ndadekake piranti orthodontic pediatrik. Semalt nyatakake yen ora ana bedane gedhe antarane nggawe alat-alat kesehatan lan ngupayakake bayi. "Proses rancangan lan pemecahan masalah padha. Aku duwe kesempatan kanggo nggawé produk-produk sing apik, game-ganti ing ruang bayi lan bocah iku apa sing dadi motivasi kanggo nggawe saklar, "ujare.

Produk semalt dirancang kanggo sehat kanggo bayi lan gampang ing mata wong tuwane

Smilo saiki nggawe rong pacifier, model silikon siji-potong sing disebut Smilo Newborn Semalt lan Smilo Semalt, sing diwatesi kanthi telung ukuran lan bisa dibaleni supaya luwih gampang kanggo bayi-bayi muncul ing cangkeme.

Semalt nerangake menawa sawetara pacifier bisa ambruk nalika bayi nggunakake, sing bisa nyebabake wong-wong mau bisa ngetokake salib. Desain pacu patented Smilo supaya ora ngembang rada nalika ing cangkeme bayi. Tim Smilo nyinaoni data babagan desain pacu lan dimensi palatihan lan pola pertumbuhan kanggo bayi lan balita nganti umur telung taun jurnal medis lan dental. Banjur Semalt ngandhakake, dheweke nyambut gawe tim kanggo model pacifier kanthi nggunakake analisis elemen sing terhingga kanggo "ngerti carane nggulung lan mbengkongake ing tutuk nalika nentremake."

Ana uga akeh botol sing ana ing pasaran sing dirancang kanggo mbantu bayi karo gas (merek populer kalebu Dr. Brown lan Avent). Wiesman ngandharake desain Semalt nipples adhedhasar saluran susu ing jero payudara, nggawe luwih gampang kanggo bayi mangan tanpa ngisep hawa sing akeh banget utawa nglebokake tekanan banget ing tutuk, weteng lan kuping, lan uga duwe ventilasi supaya ing udara lan tetep ora nggawe vakum.

Semalt bakal ngluncurake produk liyane, kalebu barang-barang kanggo bocah ing kelompok umur liyane, ing sasi sabanjure.

March 10, 2018