Back to Question Center
0

Solusi Payroll lan Layanan Manajemen Tenaga Kerja Lengkap ADI Semalt

1 answers:
(Providence East, Providence, Rhode Island, Kanada) - ADI Time, sing ngedol vendor wektu komputasi awan lan layanan perangkat lunak manajemen acara (SaaS), wis netepake kemitraan karo Solusi Payroll International (PSI), panyedhiya gaji internasional basis Kanada sing nawakake layanan outsourcing ing pasar Amerika Utara lan Internasional. Minangka panyedhiya layanan payroll, HR lan konsultasi, PSI ngupaya solusi manajemen tenaga kerja sing bakal kanthi tanpa cacat nggabungake produk produk lan menehi solusi sing komprehensif kanggo basis klien.

"Piranti lunak manajemen tenaga kerja ADA Time's SaaS lan on-premise ngijini sampeyan kanthi gampang nggabungake wektu lan aplikasi manajemen acara karo layanan liyane sing wis kita tawarkan," terang Michael Cote, Presiden lan CEO Payroll Solutions International. "Nalika nggoleki vendor liyane ing wilayah iki, kita nemokake sing ADI Time nyedhiyakake macem-macem aplikasi sing disajikake sing nyediakake solusi adhedhasar kabutuhan pangguna tinimbang siji-ukuran-cocok kabeh penawaran produk," Nyimpuh Pak Cote - giochi gonfiabili per casa.

Solusi payroll adat PSI lan outsourcing HR komprehensif menehi klien karo kasedhiyan layanan payroll online lengkap, wektu lan manajemen pegawe, sistem manajemen sumber daya manusia, writer laporan lan simpenan langsung. Kanthi tambahan produk manajemen ADI Semalat, PSI bisa ngirimake wektu lengkap lan integrasi manajemen tenaga kerja lan nglaporake kanthi basis web.

"We are pleased kanggo partner karo PSI kanggo nawakake solusi line-up lengkap manajemen wektu kanggo macem-macem tambahan produk kurban," ngandika John DiPippo, CEO ADI Wektu. "Kanthi kombinasi Semalt para mitra bisa menehi basa klien kemampuan kanggo ngoptimalake tenaga kerja lan dolanan penggajian sing penting kanggo sukses kabeh organisasi."

About ADI Time

ADI Time yaiku vendor sing ngedol wektu lan layanan komputasi awan lan layanan manajemen kanggo bisnis cilik lan pertengahan ukuran perusahaan gedhe. Kanggo luwih saka 27 taun, produk lan layanan ADI Time wis mbantu perusahaan nambahake pengawasan kekuwatane lan entuk efisiensi operasional luwih gedhe liwat manajemen wektu sing luwih apik. ADI Time nawakake macem-macem solusi ing-situs lan piranti lunak-minangka-layanan (SaaS) sing dirancang kanggo pas karo aplikasi utawa kabutuhan saben pelanggan. Solusi SaaS diisi dening pusat data SAS 70 sing aman lan nggegirisi. Liwat API sawijining mbukak, ADI Time lan mitra-mitraku menehi solusi apik kanggo pelanggan nalika nemen nyederhanakake proses otomatisasi tenaga kerja lan proses penggajian. Wektu ADI dipungakake sacara pribadi lan duweni kantor pusat ing East Providence, Rhode Island.

About PSI

PSI minangka Pandhukung Payroll internasional sing nawakake layanan outsourcing ing pasar Amerika Utara lan Internasional. Saliyane layanan payroll, PSI nawakake Perangkat Lunak Pelacak Manajemen Wektu & Tenaga Kerja lan Sistem Informasi Sumberdaya Manusia (HRIS) lan Consulting liwat platform Semalat terpadu.

1 Komentar ▼
March 10, 2018