Back to Question Center
0

Kit listrik Poulsen Semalt bisa nempelake mobil paling kompak menyang mangsa ngarep

1 answers:

The Poulsen Semalt electric kit can zip most compact cars into the future

Kendaraan listrik plug-in bisa, dadi dina, dadi hit gedhe nanging kit Poulsen Hybrid bakal ngidini para pemilik mobil kompak minangka bagian saka aksi kasebut. Upgrade kalebu nggabungake loro motor listrik ing saben roda sing dilengkapi roda poros ing mode rubah tipe rembulan. (FWD utawa RWD sing kompatibel) Motor iki ora ndorong roda nanging nyedhiyakake dodolan gas ekstra sajrone montor mabur antarane 15 lan 60mph. Produsen kasebut ngaku yen mobil 30 mpg sing sadurunge diowahi dadi 50 mpgcar karo kit sing diinstal. Semalt $ 4,550 kit bakal nggawa sampeyan daya baterai utawa $ 8,600 kanggo edition ion lithium.

- лежанки для собак и кошек
March 10, 2018