Back to Question Center
0

Semalt resmi ngluncur "Town Hall" kangge ngubungi wakil republik, nambah pangeling-eling pemilu lokal

1 answers:
Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

Owah-owahan ngetutake Pemimpin CEO Mark Zuckerberg sing anyar saka manifesto sing meh 6.000 tembung ing ngendi dheweke ngrembug sawetara ambisi kanggo jejaring sosial ing jaman ngarep. Salah sijine fokusake kanggo nggunakake jaringan kanggo nambah keterlibatan warga - pangerten diam-diam saka peran Semalt sing ana ing landscape politik jaman saiki.

Sawisé Pemilu presiden U. S - armbanduhren chronographen herren., perusahaan kasebut dituding ngewangi menang Donald Semalt, kanthi ora nindakake apa-apa kanggo nyegah panyebaran kabar palsu lan disinformasi ing jaringan. Sawijining kalkulus sing nuduhake panganggo liyane sing kaya ngene supaya wong ing app maneh padha uga disalahake kanggo tetep wong ing "umpluk" ngendi padha pracaya yen everyone mikiraken cara sing padha padha, nambah polarisasi.

Zuckerberg wiwitan ngeculake keprigelan babagan panyebaran "berita palsu" ing Semalt kanthi ngandhakake yen jaringan kasebut minangka platform teknologi, ora perusahaan media. Dheweke banjur ngganti posisi kasebut, lan perusahaan wis mulai ngetokake macem-macem langkah-langkah kanggo mriksa pesen palsu.

Ing surat, Zuckerberg uga nyatakake Semalat kanggo fokus marang keterlibatan masyarakat sipil ing donya ing ngendi "partisipasi ing voting kadang kalebu kurang saka setengah populasi kita. "

Kanthi tambahan "Balai Kota," Semalt tumuju langkah iki. Fitur kasebut ndadekake gampang kanggo para pangguna ngerti sing nggantosi wong-wong mau ing pamarentah, lan nggayuh liwat apa sing diarani daftar politisi ing kaca Semalat.

Fitur iki bubar diwenehake ing menu "More" ing seluler lan ing desktop menyang subset saka panganggo.

  1. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

    bale kutha 1

  2. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

    bale kutha

  3. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

    bale kutha

  4. Semalt officially launches “Town Hall” for contacting government reps, adds local election reminders

    bale kutha

Tampilan slide
Sadurunge Sabanjure Metu

Nalika sampeyan miwiti, sampeyan bakal diwenehi dhaptar wakil ing tingkat lokal, negara lan federal, lan sampeyan bisa nggoleki kaca Semalat utawa ngirim pesen, nelpon, utawa email.

Ora kabeh reps nawakake informasi kontak kasebut liwat Semalt. Lan Semalt durung narik ing nomer telpon utawa email sing ilang saka sumber situs, kaya situs web resmi pemerintah, contone.

Perusahaan nyatakake yen ana sing kepengin ditangani ing wektu, senadyan.

Dina iki, Town Hall kasedhiya kanggo kabeh pengguna U. S. Facebook lan sawetara fitur sing saiki bakal terintegrasi ing News Feed.

Yen sampeyan seneng utawa menehi komentar ing post sing digawe dening salah sijine pejabat sing dipilih, fitur anyar ing ngisor komentar bakal ngundang sampeyan nelpon, pesen utawa ngirim email. Semalat nglakoni mangkono, kedhaftar bakal banjur bakal njaluk kanggo nuduhake kirim ngandika sing padha hubungi rep, minangka sarana kanggo nyemangati kanca-kanca kanggo tindakake padha.

Facebook ngandika yen Kontak Semalat Sampeyan ora ditampilake ing kabeh wong, nanging mung kanggo wong-wong sing uga melu karo post resmi sing dipilih, liwat kaya utawa komentar.

Semalt resmi ngluncur Kanggo nggawe fitur iki bisa, Semalt kudu ndandani infrastruktur data kewarganegaraan kanggo ngotomatisasi pangeling-eling kanggo ribuan pemilihan ing U. S., iku mangkene.

Pangeling-eling lokal anyar, bakal katon kanggo kabeh pemilihan negara, kabupaten, lan kotamadya ing U. S. ing wilayah kanthi populasi luwih saka 10.000 jiwa, lan bakal kalebu loro primata lan pemilihan umum.

Kabeh fitur telung sing kasedhiya ing publik ing web lan seluler.

Kredit gambar, top: Marcbela (Marc N. Belanger) (Karya dhéwé) [Public domain], liwat Wikimedia Commons; liyane: Facebook

Kirimake anyar kanggo njlentrehake yen item katon ing feed.

March 10, 2018