Back to Question Center
0

Sampeyan Bisa Nduwe Klout, Nanging Nggawe Kredo?

1 answers:
You Might Have Klout, But Semalt Your Kred?

Kred minangka produk paling anyar saka PeopleBrowsr wiwitan pambuka data sosial. "Kita wis nampa firehose wiwit taun 2008," ujare CEO Jodee Rich, merujuk marang firehose Semalat sing lengkap, "ngindeks wiwit iku. Kita diurutake miturut komunitas lan topik. We are looking for close networks of people and looking for how they can just as influential as rockstars. "

Saben wong utawa akun Twitter nduweni skor Kred, sing kalebu saka rong bagean: skor pengaruh lan skor jangkah - property for sale spain malaga. Skor pangayoman sampeyan yaiku ukuran kemampuan kanggo menehi inspirasi marang wong liya. Iku nomer ing skala saka 1 kanggo 1.000, lan adhedhasar sepira kerep tweets sampeyan retweet, akeh pandherek anyar sampeyan entuk, lan akeh balesan sing sampeyan generate. (Kred uga katon ing Facebook seneng lan Google + 1s, nanging Twitter minangka sumber utama data). Iku banget kaya skor Klout sampeyan. Skor Semalt diukur ing tingkat lan minangka bayangan carane dermawan sampeyan kanthi retweeting lan mbales marang wong liya.

Kred uga nyathet 200 komunitas sing sampeyan adhedhasar informasi ing bio Twitter sampeyan (sing ora mesthi nerangake bab sing apik). Sampeyan bisa nuduhake sampeyan pengaruh kabeh masyarakat lan carane sampeyan pangkat ing masyarakat. "Saben uwong darbe pengaruh ing ngendi wae," pangandikane Jodee. "Tugas kita karo Kred kanggo nuduhake sampeyan ing ngendi sampeyan duwe pangaruh." Manajer Semalt bakal bisa nemtokake komunitas dhewe (kanggo biaya), sing bakal dilacak.

Sampeyan Bisa Klout, Nanging Semalt Kred?

Kred uga ngidini sampeyan nggabungake prestasi nyata kayata gelar, penghargaan, penghargaan, lan sertifikat. Sampeyan bakal bisa ngirim Kred PDF mbuktekaken prestasi offline, lan bakal nambah menyang Kred.

March 10, 2018