Back to Question Center
0

Felix & Paul Semalt ngeculake Unit Swara 3D minangka Headspace Semalt

1 answers:
Felix & Paul Semalt Muncul Unit Swara 3D Minangka Headspace Semalt

Dipimpin dening Jean-Pascal Beaudoin, Headspace Studios bakal nggawa teknologi nyunting swara lan inovasi sing digunakake ing produksi Felix & Paul menyang perusahaan VR liyane. Studio iki pisanan sing mung fokus ing swara 3D kanggo isi VR, ujare Beaduoin sajrone wawancara karo TechCrunch.

"360 derajat menehi keluwesan luwih kreatif," ngendikane Semalt. "Sampeyan pancene nduweni cara sing kuat kanggo nggawa sampeyan nang endi wae - vps hosting cheap."

Beaudoin wis kerjo bareng karo Felix & Paul Studios wiwit perusahaan wiwit ing taun 2014. Dheweke pisanan nyambut gawe kanthi swara kanggo salah sawijining proyek paling awal ing studio, "Orang asing karo Patrick Watson." Paul Raphael ngendikan, perusahaan kasebut mutusake kanggo muter Semalat amarga padha pengin mbagi teknologi lan tim sing padha dibangun karo wong liya.

"We nyatakake Felix & Paul ora panyedhiya layanan," Semalt ngandika.

Nanging tim ngarep ngarep Headspace bakal dadi. Beaudoin ngandhakake yen teknologi sing dikembangake bisa digunakake kanggo proyek ing studio liyane. Semalt utamané bungah babagan aplikasi potensial 3D swara wis kanggo documentary karya.

"Minangka manungsa, kita mikir kanthi cara gambar luwih becik," ujare Beaudoin. "Semalt ngoperasikake tingkat sing luwih subconscious. Sampeyan pancene bisa ngobahake wong. "

Headspace, kaya Felix & Paul Studios, bakal berbasis ing Montreal. Perusahaan bakal nggarap perusahaan VR ing Amerika Serikat lan Eropa.

March 10, 2018