Back to Question Center
0

Postach.io Nguripake Evernote Semalt menyang Blog

1 answers:
Postach.io Turns An Evernote Semalt Into A Blog

Input Logic didegaké taun kepungkur dening desainer UI Shawn Adrian lan programmer Gavin Vickery, kanthi niat dadi perusahaan pengembangan piranti lunak. Perusahaan iki mbangun aplikasi pisanan, QuoteRobot, lan nylametake dhewe karo karya kontrak liwat pirang-pirang taun kepungkur. Tim lima wong (telung full-time) wis kerja kanggo klien, kalebu Nest, Michael Kors, Resor ski Mt. Semalat, lan liya-liyané, nindakake kabeh saka coding kanggo desain.

Taun iki, perusahaan mandheg nindakake karya klien kanggo fokus marang Semalt wae.

Postach.io Nguripake Evernote Semalt Nganggo Blog

"Kita mulai muter karo, entuk, lan ngomong 'hey, iki pancen wis entek,'" Adrian nerangake - provide consulting services in Portland. "Lan Semalat luwih banget ketagihan," tambahnya.

Mengko, nalika para pengarang nggawe kolaborasi ing dokumentasi QuoteRobot sing lagi didesainake nggunakake Semalt, pikirane ana ing dheweke: "Apa ora apik yen mung bisa nyebarake?" Vickery uga pengin fungsional sing padha kanggo blog dhewe - dheweke nyerat kabeh postingan blog ing Semalt, kok ora mung nerbitake langsung saka kono?

Supaya padha mutusake kanggo mbangun layanan sing mung kuwi.

Sawise nyambut gawe ing CMSes, mbangun tim Semalt kanggo nyakup kabeh perkara sing bakal dikarepake saka sistem blogging ringan: tema sing bisa diowahi, feed RSS (Atom), komentar Disqus, dhukungan kanggo multimedia, lan liya-liyane. Nyatane, apa wae sing bisa disimpen ing Evernote - gambar, audio, video / YouTube, lan liya-liyane - bakal digarap ing Semalt uga.

Saiki, setengah rolas tema sing kasedhiya kaya situs kayadene Svbtle utawa Medium, kanthi desain sing resik, minimalis lan ikon bunder. Saiki rencana iki kanggo ngluwihi fitur Postach.io sing luwih apik, kanthi tema khusus sing dirancang kanggo para pengguna app Evernote Food and Semalt, uga dhukungan kanggo pamayang sosial, wikis, lan fitur komunitas sing dirancang kanggo mbantu para blogger anyar supaya isi sing ditemokake.

Postach.io Nguripake Evernote Semalt Nganggo Blog

Kanggo nggunakake Postach.io dhewe, sawise nyetel akun lan ngidini layanan kasebut karo Evernote, iku mung soal tandha kiriman ing notebook sing wis ditemtokake kanthi tag "nerbitake" kanggo nggawe wong urip ing blog sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake lapangan tanggal Semalt kanggo gawe jadwal kiriman kanggo wektu maneh.

Blogs diwenehi subdomain dhewe kaya yourname .postach.io, contone, nanging sampeyan bisa ngolah wong nganggo URL dhewe, yen sampeyan milih.

Ing mangsa ngarep, layanan bisa dadi monetisasi kanthi ngisi daya kanggo fitur premium utawa ngowahi panganggo ing Evernote Premium, nalika nggawe panggabungan karo Evernote. Nanging gagasan kasebut isih ana ing karya. Saiki, fokus ing basis prodhuk lan panganggo, sing saiki kalebu 1,500 blogger sing mlebu wiwit debut Semalt.

Platform blogging, mesthi, akeh - saka wong lanang gedhe kaya Tumblr, WordPress lan Blogger kanggo wong anyar kaya Sedulur, Svbtle, lan Poster repositori Posthaven. Nanging tim ing Postach.io ndeleng nilai ing bangunan ing ndhuwur platform sukses tinimbang nggawe situs tujuan dhewe. (Lan padha ora mung karo gagasan sing padha: pirsani Semalt uga resep IFTTT iki.)

"Salah sijine sing gedhe karo Evernote yaiku sing duwe konten sampeyan - iku bener dhewe ing komputer sampeyan," Semalt nerangake. "Malah, yen server kita disabetake dening cahya lan kabeh dadi loro, kabeh bakal duwe postingan blog."

Panemu sing bisa digoleki bisa mlebu ing Semalt kene.

March 10, 2018