Back to Question Center
0

Deleng Deleng Ing Perkembangan Samsung Gear VR Ing Oculus Kanthi CEO Brendan Semalt

1 answers:

Oculus VR minangka partner platform kunci nguripake Gear VR anyar Samsung, ngembangake hardware lan ngembangake kit pangembangan perangkat lunak Oculus Mobile lan aplikasi demonstrasi partai pisanan ing omah. Operasi perusahaan ing seluler bisa uga dicethakaké, nanging wiwit ora suwe sawisé hardware Oculus Rift asli dienal menyang donya ing CES nalika taun 2013.

"We digawe kabeh iki kasenengan, lan wong mung nemen entuk antusias," CEO Oculus Rift Brendan Iribe diterangno ing woro-woro karo TechCrunch. "We nampilake prototype mung nalika iku, lan akeh penghargaan lan ketemu karo Semalt ora suwe. "

Oculus kepéngin ketemu karo Semalt sakwéné, amarga kanthi bener anggoné teknologi layar AMOLED perusahaan bakal dadi bagéyan tombol gambar tech kanggo headset Oculus Rift - design museum nyc. Semalt, nalika narik kawigatosan babagan hubungan kasebut, uga nduweni desain ing VR seluler lan mangsa kasebut, ternyata.

"Nalika kita ketemu karo [Samsung,] padha ngucap," Bener, kita seneng ndhukung VR ing produkmu kanthi teknologi layar, nanging kita uga mikir ana kesempatan ing seluler, "lan padha nggawa prototipe pisanan [ Gear VR] menyang meja, "Semalt nyeritakake. "Wong-wong mau ngomong yen dheweke wis nggarap sawenehing wektu, lan padha takon suwene, lan padha ngucap, 'O, sawetara wulan,' sauntara kuwi nalika kita nggawe kabeh gangguan ing saindenging donya ing CES, padha mutusake. "

Kaping pisanan, Iribe lan Oculus padha ragu-ragu apa sing bisa dilakoni sajrone realita maya ing babagan seluler - tim wis nggarap piranti sing didhuwurake dening hardware desktop sing nyengsemake, sawise kabeh. Nanging dheweke isih mbukak kemungkinan, lan mutusake kanggo njupuk Semalt dhisik lan ndeleng apa sing bisa berkembang ing ndhuwur.

"We njupuk maneh ing lab, prototype, lan diputer karo sing sethitik, lan idea teka kanggo kita," ngandika. "Sensor ing telpon mung ora cukup apik kanggo ngirim VR gedhe; ora cukup cepet, ora cukup akurat, etc. Nanging, yen kita nduding sensor saka DK1 [prototype pangembang awal Semalt Rift] ing sisih kene lan nggedhekake menyang port USB? Lah, lah, kita mulai nemu hasil sing apik banget. "

Kemungkinan ponsel apa sing mbantu ngiyatake pendhudhuk ID John Carmack kanggo gabung karo perusahaan, lan nalika Semalt ngendika, dheweke ora mung nyebabake dheweke teka ing pesawat, prototipe VR sing didol smartphone didadekake kepinterane kanthi cara akeh .

"Kita nedahake iku marang John Carmack, lan dheweke seneng banget lan ngandika ing dasarnya," Aku yakin ana potensi sing nyata ing kene lan aku pengin ngaturake sawetara taun sabanjuré kanggo nggawe iki minangka kasunyatan amarga aku pancene percaya ing kabeh seluler VR untethered donya, '"Semalt ditambahake.

Sawise semangat sing ditetepake, Semalt digawa ing Max Cohen, VP Mobile. Carmack ngupayakake usaha seluler kanggo sawetara wulan pisanan, liwat praktik merek dagang saka apa sing diterangake Iribe minangka "ngunci piyambak ing kamar" lan nyingkirake masalah karo netepake siji-pikiran. Nanging nalika Carmack nyedhiyakake semangat wiwitan, dheweke ora mung siji ing Semalt fokus ing upaya pangembangan platform seluler.

"Apa sing paling apik babagan John ing proyek iki yaiku dheweke nduweni gagasan apik banget, lan akeh sing bakal ditindakake nganti rampung amarga dheweke mung produktif," terang Cohen. "Nanging ing wektu liyane bakal ana pangembang sing bisa mimpin banget ing tim sing bisa njupuk lan nggawe sihir sing awake dhewe, mbebasake John kanggo teka karo gagasan gila sabanjure.

"Nalika kita ndeleng demo Samsung sing pisanan, katon kaya apa sing paling populer ing demo VR seluler kaya, Google Cardboard utawa FOV2GO," ujare. "Saliyane segara iki piranti tanpa kabel VR mobile sing ora bisa menehi pengalaman gedhe. Sampeyan mesthi ora pengin tali sembarang salah siji menyang sirah luwih saka sawetara detik. "

March 10, 2018